logo

Ozan Elektronik Para ve Fingate.io Arasında İşbirliği

Fingate.io CEO’su Alper Akcan, Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner

Finansal çözüm sağlayıcısı Ozan Elektronik Para ve bankacılık alanlarında yenilikçi sistemler geliştiren Fingate.io, örnek teşkil edecek bir işbirliğine imza atarak “Ozan Kolay Kredi” ürününü hayata geçirdi. Bu yenilikçi ürün, özellikle işletmeler için önemli bir çözüm sunarak birden fazla bankaya entegre oluyor ve farklı bankalardan kredi ile alışveriş yapma imkanı sunuyor. Son kullanıcılar farklı banka oranlarını görerek istediği banka üzerinden işleme devam edip ödemesini kredi ile tamamlayabiliyor. Fingate.io, altyapı sağlayıcısı olarak rol alarak hızlı ve sorunsuz bir kredi süreci sunuyor. Sistem, kredi başvurusundan onayına kadar tüm süreci dijitalleştirerek, kullanıcıların zamandan tasarruf etmelerine ve ihtiyaç duydukları finansal desteklere hızla ulaşmalarına olanak tanıyor. Ozan, bu işbirliği ile kullanıcılarına, hızlı ve entegre bir şekilde kredi erişimi sağlayarak finansal ihtiyaçlarını anında karşılama avantajı sağlıyor.

Sistemden Ozan Elektronik Para ödeme çözümlerini kullanan işletmeler yararlanabiliyor. Müşteriler, ödeme aşamasında ‘Kolay Kredi’ seçeneğini tercih ederek anlaşmalı bankaların sunduğu kredi seçeneklerine göz atabiliyor ve ihtiyaçlarına uygun olanı seçebiliyorlar. Bu süreç tamamen çevrimiçi gerçekleşiyor, böylece müşterilere hızlı ve sorunsuz bir kredi deneyimi sunuluyor. Bu sistem, alışveriş deneyimini daha esnek ve erişilebilir kılarak, finansal ihtiyaçları anında karşılayabilme olanağı tanıyor.

Finansal İhtiyaçlardan Doğdu

Sektörde çözüm odaklı yaklaşımlarıyla hep daha iyisine ulaşmak için çalıştıklarını vurgulayan Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner “Bu işbirliği, finansal dünyada önemli bir ihtiyaçtan doğdu. Kullanıcılarımıza daha hızlı ve kolay bir şekilde kredili alışveriş yapabilme imkanı sağlama hedefimizi gerçekleştirmek için Fingate.io ile güç birliği yapma kararı aldık. İşbirliğimiz, müşterilerimize Fingate.io aracılığıyla kredi verme yeteneği sağlayarak, finansal erişimi artırmak ve daha fazla finansal esneklik sunmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Entegre çalışmalarımızla kullanıcılarımızın finansal ihtiyaçlarına daha etkili bir şekilde yanıt verebiliyoruz. Ozan Kolay Kredi, kullanıcılara finansal esneklik sunmanın yanı sıra daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde kredi alabilme fırsatı sağlıyor. Ayrıca, bu işbirliği sayesinde finans dünyasını dönüştürebilme potansiyelimizi de görüyoruz. Kullanıcılarımızı daha iyi finansal fırsatlarla buluşturmak için heyecanla çalışıyoruz” dedi.

Kullanıcı Dostu Bir Çözüm

Finansal yeniliklere kapı açan işbirliklerinin her zaman sektörü geliştirdiğine dikkat çeken Fingate.io CEO’su Alper Akcan “Ozan Elektronik Para ile işbirliği yaparak ‘Ozan Kolay Kredi’ ürününü oluşturduk. Bu, hem bankaların son kullanıcılara hızla ve kolayca ulaşmalarına, hem de son kullanıcıların tam da ihtiyaç duydukları anda ve hızla krediye ulaşmalarına olanak sağlayacaktır. Bizim için, bu yalnızca bir ürün geliştirmekten öte, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uyumlu, yenilikçi ve kullanıcı dostu çözümler sunma isteğimizin bir yansımasıdır. Fingate.io olarak, teknoloji ve finansın kesiştiği noktada, her zaman daha erişilebilir ve anlaşılır finansal hizmetler yaratma gayreti içindeyiz. Ozan Kolay Krediyle müşteri deneyimini önceliklendirerek ve finansal süreçleri basitleştirerek vizyonumuzu bir adım daha ileriye taşıyoruz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
212 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?