logo

Özel Jetiniz İstediğiniz Yere Uçmaya Hazır !

mh_jetforme_turkiye_gorsel

JETFORME, sunduğu konforlu seyahatin yanı sıra uygun fiyatlı oluşuyla dikkat çekiyor. JETFORME sayesinde yolcular uçuş yaratarak istedikleri lokasyona, diledikleri zaman seyahat edebilmenin ayrıcalığıyla tanışıyor. Yolcular ve jet sahiplerini buluşturan JETFORME, dünyaca ünlü isimlerin kullandığı özel jet terminallerine en uygun şekilde ulaşım sağlarken, tüm Avrupa ve Orta Doğu ülkelerini kapsayan yaygın erişim noktasıyla farkını ortaya koyuyor.

Yaklaşık 1.000’e yakın özel jeti portföyünde bulunduran JETFORME, 40’ın üzerinde ülkeye seyahat edebilme ve sefer oluşturabilme imkanıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Bu yeni nesil interaktif uygulama sayesinde jet sahipleri de jetlerini seçkin yolculara kiralama ve kendi seyahatlerinde boş koltukları başkalarıyla paylaşma fırsatını yakalıyor.

Yolcular JETFORME ile daha önceden oluşturulmuş olan bir uçuşa katılarak maksimum yolcu sayısını tamamlayabilmenin yanı sıra yeni bir uçuş planlayarak oluşturduğu seferin dolmasını bekleyerek de yolculuk yapabiliyor. İş seyahatleri, tatil planları ve anlık toplantılarda hayatı kolaylaştıracak olan JETFORME, kısa süreye sığdırdığı pasaport işlemleri ve özel terminal gibi sunduğu ayrıcalıklarla dikkat çekiyor. Kalabalığa girmeden özel jetle keyifli bir yolculuğa çıkmanızı sağlayan JETFORME, kişiye ve gruplara özel uçuş alternatifleriyle yeniliklere açık olanların beğenisine sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için http://www.jetforme.com adresini ziyaret edebilir; site üzerinden veya mobil olarak App Store ve Google Play’den JETFORME’yi ilk deneyen siz olabilirsiniz.

Etiketler: » »
Share
9015 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?