logo

Panasonic, Bakım Gerektirmeyen Üç Farklı Lazer Projeksiyon Cihazını Tanıttı

mh_panasonic_lazer_projeksiyon

Panasonic, bakım gerektirmeyen, ultra kompakt, 1 Çipli DLPTM lazer fosforlu üç farklı projeksiyon cihazını InfoComm 2016’da tanıttı.

Sergi, sahne, dijital levha, kumanda odası, eğitim ve toplantı odası kullanımlarına yönelik tasarlanan bu projeksiyon cihazları PT-RZ970 serisi (10.400 lümene kadar (Merkez) üç model), PT-RZ770 serisi (7.200 lümene kadar (Merkez) iki model) ve PT-RZ660 serisinden (6.200 lümene kadar (Merkez) iki model) oluşuyor.

Projeksiyon cihazlarının hava geçirmeyen, toza dayanıklı optik sürücüleri filtre ve ampul değiştirme gereksinimini ortadan kaldırarak bakım gerektirmeyen çalışma ömrünü 20.000 saate kadar uzatıyor.

Panasonic Avrupa Projeksiyon Cihazları Pazarlama Yöneticisi Hartmut Kulessa “Hassas beyaz dengesi, doğal renk üretimi ve üstün parlaklık hibrit çark teknolojisi ile mümkün oluyor ve sağlam bir fosfor çarkı ve dörtlü renk armonizörüne sahip renk çarkı sağlıyor. Bu da renk üretimini en üst seviyeye çıkarırken, ışık kaynağından enerji kaybını azaltıyor. 10.000:1 kontrast enerji verimliliği, dijital olarak ayarlanmış dinamik kontrast ile ışık çıkışının görüntü gereksinimine göre çerçeve başına ayarlanması ile sağlanıyor. Çok projeksiyonlu senkronizasyon, ağ bağlantılı projeksiyon cihazının dinamik kontrastını ve kapak fonksiyonlarını iç içe geçiriyor; bu da Panasonic için yeni bir özellik” dedi.

Detay, kontrast ve renk performansı Detail Clarity Processor 3 ve System Daylight View 3 teknolojisi ile parlak odalar ve yansıtma uygulamaları için en iyi hale getiriliyor. BT.709 uyumlu mod da HDTV projeksiyon cihazı bünyesinde yer alıyor.

Detaylı bilgi için: http://business.panasonic.com.tr/visual-system

Etiketler: » » » » »
Share
2575 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?