logo

Panasonic Connect, En Yeni TOUGHBOOK Sürümlerini Tanıttı

Panasonic Connect, TOUGHBOOK G2 ve 33 ayrılabilir dayanıklı tabletinin en yeni sürümlerini duyurdu. 10,1 inç G2mk2 ve 12 inç 33mk3, pazarda öncü sağlamlık, pil ömrü, özelleştirme, bağlantı ve performans sunuyor, modern mobil çalışanlara görev, uygulama ve ortam ne olursa olsun dengeli bir çözüm sağlıyor.

Yüksek performans

Panasonic’in TOUGHBOOK G2mk2 ve 33mk3 cihazları, farklı mobil çalışan gereksinimlerine uyum sağlamak için pazarda öncü performans, gelişmiş bağlantı kabiliyeti ve artırılmış modülerlik özelliklerine sahiptir.

G2mk2 ve 33mk3, Windows 11 Pro’daki en zorlu uygulamaları çalıştırmaya yardımcı olan Intel vPro eknolojisine sahip 12. nesil Intel Core (Alder Lake) i5 işlemci serisini kullanıyor. En zorlu uygulamalarda yüksek performansa ihtiyaç duyanlar için ise isteğe bağlı olarak Intel vPro teknolojisine sahip yeni Intel Core i7 işlemci, bilgi işlem gücünde ek bir artış sağlar.

Her iki yeni cihaz da yüksek grafik performansı sağlayan Intel Iris Xe Graphics teknolojisine sahiptir. Bu özellikler, özellikle acil hizmet sektöründe önem taşıyor. TOUGHBOOK 33, Büyük Manchester İtfaiye ve Kurtarma Hizmeti gibi itfaiye hizmetlerinde bir Mobil Veri Terminali (MDT) olarak kullanılarak hassas ve gerçek zamanlı güncellemelerin kritik olduğu anlarda görevlilerin ayrıntılı haritalama ve olay bölgesi verilerine kesintisiz erişimini sağlıyor. Cihaz, araçtaki yuvasının dışında taşınabilir halde kullanıldığında üstün bilgi işlem performansından yararlanarak yakınlardaki yangın muslukları, bina planları, ilgili risk etiketleri, kullanım kılavuzu, evde yangın güvenliği kontrolleri ve ayrıntılı araç bilgileri gibi verilere olay bölgesinde anında erişim sağlıyor.

Esneklik ve güvenlik için artırılmış modülerlik

En yeni TOUGHBOOK G2, Panasonic’in modüler tasarımı yeni zirvelere taşımasıyla pazardaki en özelleştirilebilir dayanıklı tablet olmanın yanı sıra her kullanım alanında daha fazla güvenlik sağlıyor. Cihazın arkasında bulunan genişletme alanının artık bir parmak izi okuyucu ile donatılabilmesi, hassas veya görev açısından kritik verilere güvenli erişimin sağlanmasının kritik olduğu savunma gibi sektörler için idealdir.

Buna ek olarak, G2mk2’nin zaten beş çevre birimiyle özelleştirilebilen ön genişletme alanı artık bir MicroSD Bellek Kartı Yuvası ile de uyumlu hale geldi. Bu donanım güncellemesi, sahadaki personellerin cihazlar arasında veri erişimi ve veri aktarımını hızlıca sağlamasını mümkün kılıyor.

5G’ye hazır bağlanabilirlik

Panasonic, G2mk2’nin kutudan çıkar çıkmaz 5G özel ağlarına bağlanmaya hazır olmasıyla 5G (SA) bağımsız ağlara bağlanabilen cihazlara yönelik taleplerde bir artış gözlemledi. Bu özellik, ulaşım ve lojistik, üretim ve acil durum hizmetleri gibi sektörlerin, mobil çalışanlar için aşırı düşük gecikme süresi, daha hızlı yanıt süreleri ve gelişmiş veri aktarımı ve iletişim sağlayan tamamen kişiselleştirilmiş ve göreve adanmış özel bir 5G ağından yararlanmasını sağlıyor.

Hem G2mk2 hem de 33mk3, yüksek bant genişliğine sahip veri, güç ve video aktarımlarına olanak tanıyan güçlü, sınıfının en iyisi Thunderbolt bağlantı standardını kullanıyor. Cihazlar ayrıca pilden tasarruf etmek için optimum bant genişliğini otomatik seçen en yeni Wi-Fi (Intel Wireless 6E AX211) teknolojilerini içerir.

Farklı mobil ekipler için pazarda öncü dayanıklılık

G2mk2 ve 33mk3’ün askeri düzey dayanıklılığı ve IP65 dereceli su ve toza karşı korunma özellikleri, kullanıcıların üretkenliği etkileyecek herhangi bir düşme, darbe, titreşim ve aşırı sıcaklık korkusu olmadan her ortamda faaliyet göstermelerini sağlıyor.

Bu sağlamlık, 33mk3’ün çok amaçlı tasarımının gerektiğinde forkliftlere monte edilmesini, gerektiğinde depo çevresindeki ek uygulamalar için monte yerinden kolayca ayrılmasını sağladığı nakliye ve lojistik sektöründe çalışanlar için idealdir. Bu özellikler, sabit araç içi cihazlara göre daha fazla esneklik ve verimlilik sağlıyor.

Pil ömründe daha fazla şeffaflık ve kullanılabilirlik

TOUGHBOOK G2mk2 ve 33mk3’ün pil ömrü önceki modellerle aynı olmakla beraber gelişmiş performans ve pil ömrü ölçme araçlarının gelişmesiyle özellikle yüksek güç tüketen uygulama kullanan modern çalışanların tipik kullanım profiline uyumlu haldedir.

Panasonic Connect Kıdemli Ürün Pazarlama Müdürü Dirk Weigelt “Hem TOUGHBOOK G2mk2 hem de 33mk3, günümüzün mobil çalışanlarının sahada bir dizi yüksek güç talep eden uygulamayı giderek daha fazla kullandığı sektörlerde pazara öncü performans, maliyet verimliliği ve pil ömrü arasında harika bir denge sağlıyor. Bu son güncellemeler, Panasonic’in sektörden bağımsız olarak müşterilerinin gereksinimleri ve sahada sürekli olarak en iyi performansı göstermeleri için neye ihtiyaçları olduğu konusundaki derin bilgisini ortaya koyuyor” dedi.

 

Etiketler: » »
Share
167 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?