logo

Panasonic, Yeni Uzak 4K Kamera Modeli AW-UE150’yi Tanıttı

Panasonic, kamera yayın sınıfındaki PTZ kameralarda 4K 60p çekim yapabilecek yeni 4K entegre uzak kamera modeli AW-UE150’yi geliştirdiğini duyurdu. UE150 modeli HDR modu, farklı 4K arayüz desteği ve eş zamanlı 4K/HD çıkışı sunmanın yanı sıra yatay 75,1 derece ile sınıfındaki en geniş izleme açısı da sağlıyor.

20X optik yakınlaştırma

Yayın, prodüksiyon, şirket, etkinlik ve sahne ortamları için uygun olan UE150, 1 tip MOS sensörü, 20X optik yakınlaştırma ve akıllı yakınlaştırma (i.Zoom) ile birlikte geliyor. Desteklenen 4K arayüzler arasında 12G-SDI, HDMI, optik fiber ve IP bulunuyor.

Panasonic EMEA Pazarlama Müdürü Sivashankar Kuppusamy “UE150’nin çözünürlük, lens ve arayüz alanlarında sahip olduğu gelişmeler ile üst düzey kurumsal ortam, yayın veya prodüksiyon gibi üst düzey PTZ uygulamalarında yeni nesil bir iş akışı ve açık bir 4K yükseltme yolu sunuyor. Yeni bir sınıfa ait olan bu PTZ kamera, sektör lideri  AW-HE130 ile birlikte tanıtılacak. Böylelikle kullanıcılara iki farklı üst düzey ve entegre PTZ kamera sunulacak. Her ikisinin de kendine has özellikleri ve potansiyel uygulama alanları bulunuyor” dedi.

Panasonic, bunlara ek olarak yeni uzak kamera kontrol cihazı AW-RP150’yi de görücüye çıkardı. Bu cihaz UE150’nin yanı sıra Panasonic’in diğer üst seviye PTZ’leri ve diğer uzak kameralarıyla da uyumlu. RP150, önceki modellere kıyaslandığında önemli gelişmeler sunuyor. Bu gelişmeler arasında PTZ veya Odağı kontrol edebilen yeni tek elle kontrol çubuğuna ek olarak izleme ve menü ayarları için büyük bir dokunmatik LCD ekran yer alıyor. RP150 modeli, aynı zamanda kamera izleme için LCD panelinde SDI girişi de sunuyor.

AW-UE150 ve AW-RP150 modelleri 2018’in son aylarında piyasaya sunulacak.

www.panasonic.com

Etiketler: » » »
Share
1916 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+10 = ?