logo

Pandemide Kahve Falına Olan İlgi Arttı

Evlere kapandığımız bu dönemde sosyal medya ile birlikte eğlenceli mobil uygulamalar ilgi görmeye devam ediyor. Pandemi döneminde neşeli karakterleri ile herkesin keyifli vakit geçirmesini sağlayan Kaave mobil uygulaması, günde 1.2 milyon kahve falı yorumluyor.

Sevilen karakterleri ile 2020 yılında 400 milyon fal yorumlayan, milyonlarca fal severi mutlu eden mobil fal uygulaması Kaave, sevilen karakterleri, keyifli yorumları ve sürpriz uygulamaları ile içinde bulunduğumuz pandemi döneminde kullanıcılarının kahve keyiflerini artırmaya devam ediyor.

Artan ilgiyle 4 yeni yorum türü eklendi

Pandemi döneminde kullanıcıların motivasyon amacıyla daha fazla fal baktırmaya başladığını gözlemlediklerini belirten uygulamanın Kurucu Ortağı Selin Sağol Sade “Kullanıcılarımızın yüzde 74’ü kadın, yüzde 26’sı erkeklerden oluşuyor. Geçtiğimiz yılın kadın ve erkeklerin fal tercihlerini karşılaştırdığımızda, uygulamamızda kadınların daha çok dertleşmek, erkeklerin ise genel cevaplar ile motivasyon arayışında bulunduğunu gördük. Bu ilgi karşısında, kullanıcılarımızı daha fazla nasıl mutlu ederiz konusuna odaklandık. Melek Kartı ve Dert Ortağı’nın yanı sıra Astroloji’yi de ekledik. Astrolojiye ilgi duyan herkesin keyifle takip edeceği yeni özellik ile kullanıcılar astroloji uzmanı Barones’ten günlük burç yorumunu okurken; milyonların sevdiği Falcı Bacı’dan da istediği kişi için doğum tarihi bilgilerini yazarak burç uyumunu öğrenebilecek. Farklı kültürlere yönelik yorum türlerini mobil uygulamaya eklemek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Evlilik teklifi eden de var

Bugüne kadar 45 milyon kez indirilen ve 1.5 milyar fal yorumlayan mobil uygulamaya ilginin pandeminin yanı sıra mevsimsel, tatil dönemi ya da özel günlerde de arttığına dikkat çeken Selin Sağol Sade, kullanıcıları hoş sürprizler beklendiğini söyleyerek “Evlilik teklifinde bulunmak isteyen kullanıcılarımız, uygulama üzerinden bizimle iletişime geçiyorlar. Evlilik teklifi yapılacağı zaman teklif yapılacak kişi fal baktırdığında, yorumunun sonuna evlilik teklifini de ekliyoruz. Böylece fal baktıran kişi için çok büyük bir sürpriz oluyor” dedi.

Android ve iOS platformlarında aylık 5 milyon aktif kullanıcısı bulunan Kaave, işbirlikleri ve yeniliklerine önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Etiketler: »
Share
821 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+6 = ?