logo

Papara, Sunduğu Çözümlere Yenilerini Ekledi

Papara, uygulamasını kullanıcı deneyimini zenginleştiren yeni özelliklerle donatmaya devam ediyor. Kullanıcılarına maliyetsiz ve uğraşsız sahip olabilecekleri bir dijital hesap ve kart sunan Papara, sağladığı finansal hizmet ve ürünlere yenilerini ekledi. “Bağış” özelliği, “bireysel ticari hesap”, “çoklu sanal kart oluşturma”, “işlem geçmişi indirme” ve “abonelikler” eklenen son özelliklerin başında geliyor.

Herkesin dilediği an kolayca ulaşıp, finansal işlemlerini gerçekleştirebildiği Papara, 5 yıl gibi kısa bir sürede elektronik para ve ödeme sistemleri sektöründe dinamikleri değiştiren önemli yeniliklere imza atarak 7.5 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştı. Kurulduğu 2016 yılından bu yana katlanarak büyüyen, geçtiğimiz yıl kullanıcı bazında yüzde 100’lük büyüme kaydeden ve ortalama her iki haftada yeni bir özelliği yayına alarak taşları yerinden oynatan Papara, bugün ihtiyaç duyulan çok sayıda finansal hizmeti ücretsiz olarak kullanıcı ile buluşturan bir süper uygulama (SuperApp) haline geldi.

Bireysel Ticari Hesap

Zaman ve maliyetten uzak finansal işlemlere dijital çözümler üreten Papara, kullanıcılarına artık bireysel ticari hesap başvuru imkânı sunuyor. Ticari hesaba başvuru yapılabilmesi için kullanıcının Papara hesabının sözleşmeli hesap türünde ve elektronik posta adresinin onaylı olması gerekiyor. Bireysel ticari hesap sahibi olan şahıs şirketleri, bireysel satıcılar ve bağımsız çalışanlar müşterilerden ödeme almak için Papara numaralarını kullanabiliyor ya da Papara ile QR kod oluşturup anında ücretsiz ödeme alabiliyor. Müşteriler ise bireysel ticari hesap sahiplerine ister Papara hesaplarından isterlerse de hesaplarında kayıtlı olan diğer banka/kredi kartlarından ödeme yapabiliyor.

Her ay 10 Sanal Kart

Papara, anında ücretsiz oluşturulan ve internet harcamalarında kullanılan Papara Sanal Kart’a çoklu sanal kart özelliğini de getirdi. Bu özellik sayesinde onaylı ve sözleşmeli hesap sahibi Papara kullanıcıları, artık bir ay içinde birden fazla Sanal Kart oluşturabilecek ve kartlarını diledikleri gibi isimlendirebilecek. Bu özellik sayesinde her ay en fazla 10 tane ücretsiz Sanal Kart oluşturulabiliyor.

Bağış Özelliği

Paparalı’lar yeni eklenen “bağış” özelliği sayesinde aralarında AKUT, Darüşşafaka Cemiyeti, Tohum Otizm Vakfı, UNICEF ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın da olduğu sivil toplum kuruluşlarına ister kendi adına isterse başkaları adına kolaylıkla bağış yapabiliyor. Bağış uygulaması henüz yeni olmasına rağmen günde 250’den fazla kullanıcı Papara üzerinden kurumlara bağış yapıyor. Papara ile bağış yapmak için ödemeler sekmesinde yer alan Bağış alanını seçmek yeterli oluyor. Bu özellik üzerinden tek seferlik veya düzenli bağış da planlanabiliyor.

Abonelik Takibi

Papara Card’a eklenen “abonelikler” özelliği ile artık her ay düzenli olarak yapılan abonelik ödemeleri takip edilebiliyor. Abonelik ödemeleri iptal edilmek istenirse, ilgili platformdan kart bilgilerinin silinmesine gerek kalmadan kart abonelik ödemelerine kapatılabiliyor. Aynı zamanda, son 1 yıl içerisinde yapılan bütün abonelik ödemeleri de görüntülenebiliyor.

İşlem Geçmişini İndirme

Papara, kullanıcılarına ayrıca harcamalarını detaylı olarak görebilmeleri için işlem geçmişi indirme özelliğini de getirdi. Kullanıcılar “Son İşlemler” bölümünden “İndir” butonuna dokunarak ay bazlı yaptıkları bütün harcamaların detaylarına ulaşabiliyor. Diledikleri tarihi seçip, Excel veya PDF dosyası olarak kendilerine e-posta aracılığı ile iletebiliyor.

Etiketler: »
Share
2959 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?