logo

Park Dedeman Trabzon Misafirlerini Ağırlamaya Başladı

mh_park_dedeman_trabzon

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon faaliyet göstermeye başladı. Toplamda 149 odada hizmet verecek olan otel, modern çizgisi ve kolay ulaşılabilir lokasyonu ile iş ve tatil amaçlı konaklamalar için bölgeye yeni bir soluk getiriyor. Tümü geniş ve gün ışığı alan 149 odaya sahip Park Dedeman Trabzon’un oda kategorileri 117 superior, 24 junior suit ve 6 executive suit odanın yanı sıra 2 engelli odasından oluşuyor.

Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya “Türkiye’nin ilk otel zinciri Dedeman Grubu olarak yeni otel projelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Grup olarak 2016 yılına, Park Dedeman Elazığ otelimizin açılışı ile başladık. Ardından Park Dedeman Bostancı otelimizin açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de Park Dedeman Trabzon ile birlikte 2016’daki üçüncü otelimizi açmanın heyecanını yaşıyoruz. Dedeman Grubu olarak otelcilik sektöründeki tecrübemiz, geniş hizmet yelpazemiz ve benzersiz kalite anlayışımızla hizmet vermeye Park Dedeman Trabzon’da vermeye devam edeceğiz. Yeni otelimizin hem şehre hem de ülke turizmine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Park Dedeman Trabzon, Trabzon Havalimanı’na sadece 7 dakika mesafede, şehir merkezine ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Aynı zamanda otel, alışveriş merkezleri ve iş merkezlerine yakın konumda bulunuyor.

Konaklamada Dedeman markasının farkının hissedileceği Park Dedeman Trabzon’un tüm odalarında ücretsiz Wi-Fi ve Broadband internet bağlantısı, çalışma alanı, çay-kahve makinesi, ütü masası ve emanet kasa gibi hizmetler sunuluyor.

Trabzon’a son teknolojiyle donatılmış 5 yeni toplantı odası 

Toplamda 393 m2’lik kullanım alanı ve son teknolojilerle donatılmış farklı kapasitelerdeki 5 toplantı salonuyla Park Dedeman Trabzon, iş toplantıları ve özel davetler için misafirlerine etkinliklerinden verim ve keyif alabilecekleri kusursuz bir ortam sunuyor. Park Dedeman Trabzon’un profesyonel ve güler yüzlü satış ekibi, organizasyonun başından sonuna dek, en küçük ayrıntısına kadar istenilen taleplere eksiksiz şekilde karşılık verebilmek ve etkinliği benzersiz kılabilmek için gereken özen ve hassasiyeti gösteriyor.

 Geleneksel ve Uluslararası Lezzetler Durağı Park Dedeman Trabzon

Park Dedeman Trabzon bünyesinde hizmet veren Shana Restoran, hem uluslararası hem de Karadeniz Yöresinin eşsiz tatlarını misafirlerine sunuyor. Sabah açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde ise zengin A La Carte seçenekleri sunuluyor. Lobby Bar’da ise gün boyunca keyfini çıkarabileceğiniz pratik lezzetler ve ferahlatıcı içecekler servis ediliyor.

Ayrıca lobide yer alan ve bir mini market olma özelliği taşıyan Park Kantin’de günün her saati sandviç, çerez ve çikolata gibi atıştırmalıklar ile alkollü/alkolsüz içecekler ve kişisel bakım ürünleri almak da mümkün.

‘Yeşil Yıldız’ Belgesine Aday

Park Dedeman Trabzon, güneş enerji sistemleri ve enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma sistemlerinin yanı sıra yüksek seviyede enerji tasarrufu sağlayan su ısı pompa sistemleri ile çevre koruma ve sürdürülebilirlik konusunda rekabetçi bir duruş sergiliyor.

Dedeman Grubu’nun enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşam konusundaki yaklaşımını benimseyen Park Dedeman Trabzon, tüm Park Dedeman otellerinin sahip olduğu ve Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi alanında ‘Yeşil Yıldız’ belgesini almaya aday.

www.dedeman.com/otel-trabzon/park-dedeman-trabzon.aspx

Etiketler: » »
Share
3938 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?