logo

“Parolamız Sevgi” Karma Resim Sergisi Açıldı

“Parolamız Sevgi” Karma Resim Sergisi Remax Goal’un desteğiyle sanatseverlerle buluştu. Küratörlüğünü ve organizasyonunu Esma Bayraktar’ın yaptığı ve 50 ressamın bir araya geldiği sergide sanatçılar depremzedelere dayanışma ve yardım için buluştu.

Serginin açılışı 10 Mart 2023 tarihinde sanatseverlerin ve basın mensuplarının katıldığı bir kokteyl ile gerçekleşti. Bir hafta sürecek serginin açılışında Hababam Sınıfı’ndan tanıdığımız Ergun Sözen ve partneri bir tango gösterisi sundular. Katılan tüm ressamlar ve konuklar ayni yardımda bulunarak serginin amacına ulaşmasına yardımcı oldu. Sergiye katılan sanatçılar satılan tabloların % 50’sini depremzedelere bağışlıyor.

Küratör Esma Bayraktar, böyle bir etkinliğe öncülük etmekten çok gurur duyduğunu belirterek “Kadıköy Belediyesi ilgili birimleriyle görüşüp şu an depremzedelerin en çok neye ihtiyacı varsa onları alıp göndereceğiz. Kadıköy Belediyesi’ne teslim edeceğiz. Bu sergimiz aslında 14 Şubat sevgililer gününde yapılacaktı. Sevgi ve şefkatin yüceliğini vurgulayan bir düşünceyle bir araya gelecektik. Ancak hepimizi derin üzüntüleri boğan bu olayda şimdi yine yüreklere dokunacağız ama acılı yüreklere. Dileriz bir parça iyiliğiniz dokunur” dedi.

Etiketler: »
Share
391 Kez Görüntülendi.