logo

26 Aralık 2016

Parti Gurusu, “The Diamond Night Party”de Eğlenceseverleri Buluşturdu

23 Aralık 2016 Cuma akşamı Conrad İstanbul Summit Bar’da gerçekleşen “The Diamond Night Party” temalı etkinlikte konuklar boğaz manzarasının eşliğinde gecenin geç saatlerine  kadar gönüllerince eğlendiler.

Organizasyonu Senem Selimi tarafından gerçekleştirilen, medya sponsorluklarını Maxi Haber (www.maxihaber.net), Medya Faresi (www.medyafaresi.com),  Yabangee’nin (www.yabangee.com) ve Radyo VOYAGE’ın yaptığı etkinlik saat 21.00’da başladı ve sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.

Gecede, BlueRitim Orkestra & Solist Mert Ulu’nun canlı performansı izleyenlere keyifli anlar yaşatırken konuklar İstanbul Boğazı’nın büyülü manzarası eşliğinde dostlarıyla sohbet eşliğinde dans ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde DJ Valerio Proto’nun hareketli parçaları da geceye damgasını vurdu.

Gecenin en şık bay ve bayanı Swarovski’den günün anlam ve önemini belirten birer hediye ve Garage Hair Repair Studio’nun hediye çeki ile ödüllendirildiler. Girişin ücretsiz olduğu etkinlikte oldukça yoğun bir katılım yaşandı. Geceye katılan tüm davetliler elbiseleriyle şıklık yarışı içindeydiler.

Birbirinden güzel ve hareketli müzik parçalarının yer aldığı bu özel gecenin ilerleyen saatlerinde konukların danslarıyla eğlence doruğa çıktı.

 

Etiketler: » » »
Share
2609 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+4 = ?