logo

PatiTracker, Akıllı Pet Künye’yi Duyurdu

PatiTracker, dijital, kolay ve etkili kimlik sistemi sunan “Akıllı Pet Künye”yi duyurdu. PatiTracker.com, evcil hayvan künyelerinde QR kod ve NFC sistemini aynı anda kullanan, ekstra bir uygulama gerektirmeyen ve abonelik ücreti olmayan, ömür boyu kullanabileceğiniz bir veritabanı sağlayacak platform hizmete sunuyor.

En Büyük Korku Kaybolmaları

Evcil hayvan sahiplerinin ortak ve en büyük korkusudur aile üyesi gibi kabul ettikleri kedi ve köpeklerini kaybetmek. Dünya istatistiklerine göre birçok evcil hayvan ömürleri boyunca en az bir kere kaybolma riski taşıyor ve maalesef künyeleri takılı olmadığı için çoğu sıcacık yuvalarına tekrar kavuşamıyor. Geleneksel künyeler arama süreci için gereken dinamikliği sağlayamıyor.

“Evcil Her Hayvana Dijital Kimlik”

Proje bir senelik bir çalışmanın ürünü. 1 Ağustos 2020’de “Her hayvana bir dijital kimlik” sloganıyla pet pazarına dahil olan PatiTracker’ın hedefi bir yıl içinde akıllı künyelerin kullanımını tüm illerde yaygınlaştırmak ve her hayvana bir dijital kimlik kazandırmak.

Hayvanlar İçin Teknolojinin Gücü

Akıllı Pet Künye, kolayca taranabilen QR kodu ve çoğu telefonda bulunan NFC sistemiyle teknolojinin gücünden yararlanarak kayıp evcil hayvanların evlerine daha çabuk dönmelerine yardımcı oluyor.

Evcil hayvanınızın tüm bilgilerini karneler yerine künyeye kayıt ediyoruz. Böylece “Aşı karnesini kayıp ettim” derdi de son buluyor; aşılarını, ameliyatlarını, alerjilerini ve aklınıza gelebilecek tüm bilgileri iki dil Türkçe ve İngilizce olarak bir ömür abonelik ücreti ödemeden kayıt altına alınıyor.

Nasıl Kullanılıyor?

PatiTracker Akıllı Pet Künye bir QR Koduna+ NFC etiketine sahiptir. Künye üzerindeki QR Kodu akıllı telefonunuzun kamerası ile tarandığında, sizin tarafınızdan izin verilen bilgiler yayınlanıyor.

Akıllı veya android telefonunuz yoksa da www.patitracker.com adresine girip, künye üzerindeki PT ile başlayan numarayi girerek de bilgilere ulaşabilirsiniz.

Evcil hayvanınızın kaybolduğunda QR kodlu, NFC özellikli PatiTracker künye okutmak;

1. Onu bulan kişinin sizin güncel iletişim bilgilerinize erişmesini kolaylaştırır.

2. Mevcut lokasyon bildirimi otomatik olarak kayıtlı sahibine anında SMS ile bildirilir.

Neden Geleneksel Künyeden Daha İyi?

Geleneksel metal künyelerin içerebilecekleri bilgiler sınırlıdır. Küçük olduklarından okuması zordur. Güncellenemezler. Evcil hayvanınız kaybolmak için künyeyi güncellemenizi beklemez!

PatiTracker Akıllı Pet künye tüm bu sorunları ortadan kaldırıyor

QR kodlu, NFC sistemli PatiTracker akıllı pet künyeler ile daha fazla bilgi paylaşabilir ve düzenli olarak güncelleyebilirsiniz.

Daha Çok Bilgi

Kedi veya köpeğinize taktığınız PatiTracker Akıllı Pet Künye’nin üzerindeki QR kod ile bağlantılı bilgiler sadece iletişim numarası ile sınırlı değildir. Künyeye özel QR barkodu tarayan birine çok yararlı bilgiler sağlayabilir. Sahibinin güncel iletişim bilgileriyle (ve birincil kişi aracılığıyla ulaşılamıyorsa yedek acil numaralar) başlayabilir, örneğin bir telefon numarası ve e-posta adresi gibi..

Bununla birlikte, evcil hayvanın adını, bildiği komutları, belirli davranış sorunları olup olmadığını, tipik olarak yediği yemeği, alerjilerini, veterinerinin adı ve iletişim bilgilerini de ekleyebilirsiniz…

Anında Kavuşma İçin

Kayıp hayvanlar için kullanılan “mikroçip” metodu uygulamada pratik değildir. Evcil hayvanı bulan kişinin, sahip bilgilerine ulaşmak için kedi veya köpeği mikroçip tarama özellikli bir barınağa veya veterinere götürmesi gerekecektir.

QR kod ve NFC ile çalışan PatiTraker Akıllı Pet künyeler, hayvanların güvenli bir şekilde evlerine hemen geri dönmesi için hayvan sahiplerinin, kayıp evcil hayvanlarını bulan kişilerle iletişim kurması için ek ve çok pratik bir yol sunuyor.

Daha fazla bilgi için PatiTracker.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: »
Share
2771 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?