logo

Paycell ve Alternatif SuperApp Arasında Stratejik İş Ortaklığı Anlaşması

Alternatif SuperApp Kurucu Ortağı ve Macellan CEO’su Göktürk Yetim, Paycell CEO’su Serhat Dolaz

Paycell, Alternatif SuperApp ile ortaklık anlaşması imzaladı. Müşterilerini fintech kolaylıkları ile tanıştıran ve birçok alanda büyük firmalarla işbirliği yapan Alternatif SuperApp, anlaşma kapsamında kart saklama ve sanal pos gibi birçok üründe Paycell’in çözümlerini müşterilerine sunuyor. 2021 yılının Aralık ayında lansman yapan Alternatif SuperApp 80’den fazla işletmeye dijital cüzdan altyapısı sağlıyor.

Firmalar Sanal POS ve Checkout’a kolayca ulaşabiliyor

Paycell, sunduğu sanal POS hizmeti ve Alternatif SuperApp işbirliği ile orta ve büyük ölçekte sayısız firmaya hizmet sağlıyor. Türkiye’nin dijital ödeme platformu olan Paycell’in Sanal POS’u, kafe ve restoranlardan eğlence parklarına Alternatif SuperApp’in portföyündeki farklı sektörden birçok firmanın dijital cüzdanlarında da kullanıldı. Ayrıca ödeme süreçlerini Paycell ile yöneten firmalar ödeme esnasında sorunsuz bir deneyime kavuştu.

“Kart Saklama” ve “Faturama Yansıt” süreçleri hızlandırıyor

Alternatif SuperApp’te yer alan birçok firma; halihazırda Paycell’in sunduğu kart saklama hizmetini kullanarak, bakiye yükleme süreçlerini yüksek güvenlikli bir şekilde yönetirken kullanıcılarının kart bilgilerini de koruyor.

Bireysel müşteriler, yakında gelecek olan “Faturama Yansıt” özelliğiyle Paycell hizmetlerinden yararlanan bütün firmaların dijital cüzdanında Turkcell faturasına yansıtarak yükleme yapabilecek. Yöntem sayesinde eğlence parkı ya da restoranın dijital cüzdanına yükleme yapmak isteyen bir müşteri, işlemini faturasına yansıtarak gerçekleştirebilecek. Alternatif ödeme yöntemlerini müşterileriyle buluşturan Alternatif SuperApp, faturaya yansıtma özelliğini de 200 bine yakın müşterisinin kullanımına sunmuş olacak.

İşbirliği ekosisteme değer katmaya devam edecek

Ekosisteme değer katma noktasında bu işbirliğinin büyük etkileri olacağına inandığını söyleyen Alternatif SuperApp Kurucu Ortağı ve Macellan CEO’su Göktürk Yetim “Paycell ile devam ettireceğimiz bu iş ortaklığının tüm Fintech ekosistemi ve özellik KOBİ’ler için teknolojinin doğru ve verimli kullanımı açısından başarılı bir örnek olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sundukları kart saklama, sanal POS, checkout ve faturama yansıt gibi özelliklerin yaygınlaşmasının hem ekosistemin büyümesi hem de ödeme süreçlerinin dijitalleşmesi açısından çok kıymetli olduğunu belirten Paycell CEO’su Serhat Dolaz “Tek platformdan birden fazla finansal hizmete erişim bakış açımızla her kullanıcıya anlık olarak ihtiyacı olan ürünü kolayca ulaştırıyoruz. Cüzdan servisleri, Paycell alışveriş limiti, faturaya yansıtarak ödeme, kartlı ödeme yöntemleri gibi derin ürün yelpazesiyle tüm finansal hizmetlerimizi sunarak iş ortaklarımızın kesintisiz deneyimlerine katkı sağlıyoruz. Alternatif SuperApp ile yaptığımız güçlü iş birliğiyle birçok farklı sektörden firmayı Paycell ürünleri ile tanıştırmaya devam ediyoruz. FinTech ekosisteminde Alternatif SuperApp ile kurduğumuz stratejik iş ortaklığı sektörü beraber büyütmemiz adına kıymetli bir adım” dedi.

Etiketler: » » »
Share
332 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+6 = ?