logo

Payten Türkiye ve Polisoft Yazılım İşbirliği Yapıyor

Payten Türkiye Ülke Lideri Burak Kutlu

Payten Türkiye ve Polisoft Yazılım önemli bir işbirliğine imza attı. Bu kapsamda Payten’in ödeme sistemlerine aracılık eden ödeme geçidi ve kart saklama çözümü MSU (Merchant Safe Unipay), artık Polisoft Yazılım’ın müşterilerine sunduğu sistemlerde de kullanılıyor.

İşletmelerin e-ödeme sistemlerini güvenli bir altyapıda, esnek ve hızlı entegrasyonlarla yönetmesini sağlayan bir ürün olan MSU, tahsilat sisteminin basit bir ekrandan yönetilebilmesine olanak tanıyarak Polisoft Yazılım’ın Sigorta Sektörü’ndeki müşterilerinin beklentilerini eksiksiz karşılamasına katkıda bulunacak. Polisoft Yazılım’ın acente ve brokerlerin poliçe tahsilatlarını MSU üzerinden gerçekleştirmesini sağlayan projeyle, Polisoft Yazılım’dan hizmet alan sigorta acenteleri veya brokerleri, herhangi bir tahsilat ya da ön provizyon blokesine gerek kalmadan, Payten üzerinden 3D doğrulama ile kart doğrulama ve fraud kontrolü yaparak güvenli bir şekilde poliçe üretim aşamasına geçebilecek. MSU aynı zamanda sadece birkaç dakikalık entegrasyonla sisteme dahil olma imkanı sunduğundan, zaman ve maliyetten de tasarruf edilmesini sağlıyor. Bu iş birliği, Türkiye’de ilk kez bu altyapıyı sağlayan bir yazılım kullanılması nedeniyle de önem taşıyor.

Payten Türkiye Ülke Lideri Burak Kutlu “MSU yani Merchant Safe Unipay çözümümüz ile firmaların online ödeme alma ile ilgili tüm ihtiyaçlarını tek ürün ve tek entegrasyonla çözüyoruz. MSU işlem maliyetlerini düşüren akıllı ödeme/işlem yönlendirme başta olmak üzere pek çok avantaj sunuyor. Kredi kartı saklanması ile tek tıkla ödeme alınmasını, tekrarlayan ödemeleri ve bayi tahsilatlarını sağlaması ve anti-fraud modülleri ile sektördeki en kapsamlı e-ödeme geçidi olma özelliği taşıyor. Bir Ar-Ge firması olarak gerektiği zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özelleştirmeler gerçekleştirebiliyor ve tüm müşterilerimize 7/24 canlı teknik destek sağlıyoruz. MSU sigorta sektöründe de özellikle birçok şirket için acentelik yapan kurumlara büyük kolaylık sağlıyor. Sigorta sektöründe en büyük portföye sahip olan MSU çözümümüzün sigorta şirketlerinin en büyüklerini içerisinde barındıran 20’den fazla sigorta markası ile doğrudan entegrasyonu bulunuyor. Ayrıca Polisoft Yazılım ile yaptığımız bu işbirliğiyle acente ve broker şirketleri ile de çalışabilir yeni bir altyapı hizmeti veriyoruz. Polisoft Yazılım’ın altyapısı sayesinde acente veya brokerler, müşterilerinin kart bilgilerini, 3D Secure ile MSU üzerinden doğrulayıp güvenli bir tahsilat süreci yönetebilecekler” dedi.

Polisoft Yazılım Kurucu Genel Müdürü Recep AydınPayten ile yaptığımız işbirliğiyle Polisoft’un sigorta aracıları, Payten üzerinden 3D doğrulama yapıp sigorta şirketlerinin web servis poliçe üretimi aşamasına geçebiliyor. Bu sayede sigorta markasının altyapısı 3D ile kart doğrulama imkânı sağlamıyor olsa bile acente veya brokerler her zaman 3D doğrulama ve fraud kontrolünü yapmış olup chargeback riskine karşı korunmuş olacaklar. Bu işbirliği başta dijital sigortacılık olmak üzere mesafeli satış kanallarında ödeme işlemlerinin ekstra güvenli hale getirilmesi anlamını taşıyor. Ayrıca kredi kartı bilgisi saklama ihtiyacı duyan acenteler, Merchant Safe Unipay’in PCI/DSS uyumlu kart saklama çözümlerine de entegre olma ve tek tıkla ödeme süreci başlatma imkanına erişiyor” dedi.

www.polisoft.com.tr

Etiketler: » » »
Share
799 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?