logo

PayU Türkiye CEO’su Emre Güzer’e Ek Görev

PayU Global Ürün Stratejisi Başkanı Emre Güzer

PayU Türkiye, başarılı performansıyla globalde de dikkatleri üzerine çekiyor. PayU, Global Ürün Stratejisi Başkanlığı görevini PayU Türkiye CEO’su Emre Güzer’e emanet etti. Bu gelişme dâhilinde Güzer; PayU’nun EMEA ve LATAM (Latin Amerika) bölgelerindeki hedeflerine ulaşmasını ve pazar payını artırmasını sağlayacak global ve lokal ürün stratejilerinin belirlenmesinin yanı sıra artan rekabet ortamında lokal ödeme araçları ve farklı partilerle işbirliklerinin dengeli bir yapıya kavuşturulması ile lokalde başarı gösteren ürünlerin globale yayılmasının sağlanması gibi görevlerin sorumluluğunu üstlendi.

Deneyimimizi diğer ülke ve pazarlara profesyonel bir şekilde sunacağız”

Türkiye’nin yıllardır yükselen bir başarı grafiği çizdiğini ve tüm pazarlara eşit uzaklıkta durduğunu vurgulayan Güzer, ödeme teknolojilerindeki üstün gücünün de PayU’nun Türkiye’ye bu sorumluluğu verme kararı almasında etkili olduğunu ifade etti. Türkiye’nin ödemeler sistemi ekosisteminde denemeler yapmak ve nabız ölçmek için ideal şartları sunan bir ülke olduğunun altını çizen Güzer “Artık PayU olarak farklı ülkelerde edindiğimiz deneyimi, global ölçekte işbirliklerimizi artırarak diğer ülke ve pazarlara da profesyonel bir şekilde sunacağız” dedi.

Dünyanın ilk 5 ödeme sistemi arasına girmeyi amaçlıyoruz”

Sayısı yüzbinleri geçen işyerleriyle milyarlarca müşteriye dokunduklarını söyleyen Güzer “Hem işyeri hem de müşteri tarafında 250’yi geçen ürünle hizmet veriyoruz. Farklı ülkelerde kullanılan ürünlerin, diğer ülkelerde de müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayarak başarılı olması mümkün. İşte biz de bu çözümlerin yayılma sürecini yöneteceğiz. Aynı zamanda farklı ülkelerdeki trendleri ve ihtiyaçları tek elden analiz ederek uygun ürünün uygun zaman ve pazarda sunulmasını hedefliyoruz. Global işyerlerimiz konusunda büyük sorumluluklar taşıyoruz. Bu işyerlerinin özellikle de gelişmekte olan ülkelere erişimde sıkıntı yaşadıklarını biliyor ve bu sıkıntıları çözmeyi hedefliyoruz. Bankacılık sistemlerine erişimi kısıtlı kitleleri internet üzerinden alışverişle tanıştırmak için atılacak doğru adımları planlayacağız. Böylece dünyanın ilk 5 ödeme sistemi arasına girmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Emre Güzer Kimdir?

1980 yılında İstanbul’da doğan Y. Emre Güzer, çalışma hayatına 2001 yılında Pamukbank’ta başladı. Yönetim Bilişim Sistemleri üzerine yüksek lisans yapan Güzer, 2002 ve 2004 yılları arasında Assist Line A.Ş.’de Boyner Back-Up kartın doğuş sürecinde yer aldı. 2004 yılında Garanti Bankası bünyesinde profesyonel anlamda e-ticaretle tanışan Güzer, sonrasında Hedef Alliance Holding’te B2B platformu ve CRM altyapılarının kurulumu ve müşteri ile temas noktalarının iyileştirilmesi ile ilgili çalışmaları yürüttü. 2007 yılında katıldığı Teknoloji Holding bünyesinde dünyada satın alma fonksiyonunu kendi üzerinde barındırabilen “ilk ve tek” fiyat karşılaştırma sitesi projesinin “İş Geliştirme” tarafında yer aldı.

Bu zaman zarfında yapay sinir ağları ile ürün/kategori eşleştirilebilmesi amacı ile TÜBİTAK ve TTGV’nin desteklediği “E-ticarette yapay zekaya dayalı güvenli veri tabanı entegrasyonu” projesinde aktif rol aldı. 2011 Eylül itibariyle PayU Türkiye CEO’su olarak atanan Güzer, Eylül 2015’te kurucuları arasında yer aldığı Ödeme ve Elektronik Para Derneği’nin (ÖDED) Yönetim Kurulu’nda hâlen görev yapıyor. Güzer, aynı zamanda Ekim 2016’dan bu yana TOBB E-Ticaret Meclisi’nin Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yer alıyor.

www.payu.com.tr

Etiketler: »
Share
2784 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+9 = ?