logo

Pazar Brunchlarının Keyfini Kalamış Marina Manzarası Eşliğinde Yaşayın

mh_wyndham_kalamis_hotel_brunch

Lüks ve konforun buluştuğu Anadolu yakasının en prestijli otellerinin başında gelen Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Pazar brunchlarıyla fark yaratıyor. Ödüllü şef Mehmet Yalçınkaya’nın muazzam lezzetlerinin tadına OUZO Roof Restaurant’ın marina manzarası karşısında bakmak isteyenler için “Akdeniz Sentezi” temalı Pazar Brunch’ları misafirlerin buluşma noktası haline geliyor.

Her biri kendi yöresinden getirilen doğal kahvaltılık ürünlerden el yapımı gözlemelere, geleneksel yöntemlerle uygulanarak hazırlanan doğal reçellerden humus üzerinde yengeç bacağına kadar birbirinden eşsiz 300 lezzet pazar brunchında misafirlerin beğenisine sunuluyor. Ziyaretçiler 11:00’de başlayan Pazar Brunch’larında Kalamış marina manzarasını karşılarına alarak, Mehmet Yalçınkaya’nın hafızalardan silinmeyecek lezzetlerinin tadını doyasıya çıkaracak.

11:00 – 15:00 saatleri arasında düzenlenen ve kişi başı 90 TL olan Pazar Brunch’larına rezervasyon yaptırmak ve iştah kabartan lezzetleri test etmek için (0216) 400 00 30 numaralı telefonu aramak yeterli.

Adres: Fener Kalamış Cd. No: 38  Kalamış – İstanbul

Etiketler: » » »
Share
3017 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+10 = ?