logo

Pegasus, Vize Başvuru Hizmeti Sunmaya Başladı

mh_pegasus_pasport

Pegasus Hava Yolları, misafirleri için sunduğu geniş ek ürün ve hizmet seçeneklerine yurt dışı seyahatlerinin en zorlu aşaması olan vize başvuru hizmetini ekliyor. Vize A.Ş şirketi aracılığıyla sunulan hizmete www.flypgs.com ana sayfasında bulunan “Pegasus’la Uçuş” sekmesinde yer alan “Vize İşlemleri” butonundan veya vize.flypgs.com adresinden ulaşılabiliyor. Site üzerinden Pegasus ile uçuşu olmayanların da kullanabildiği vize hizmetini, başvuruları sırasında Pegasus’tan aldıkları uçak biletinin rezervasyon kodunu formlarına ekleyen misafirler indirimli olarak satın alabiliyor.

Vize başvurusu yapmak oldukça kolay

Pegasus Hava Yolları’nın eve servis vize hizmeti, hizmetin satın alma işleminin tamamlandığına dair gelen bilgilendirme maili ile başlıyor. Vize A. Ş. Yetkilisi, misafire ulaşarak vize başvurusunun yapılacağı konsolosluk ve gerekli evraklarla ilgili misafiri bilgilendiriyor. Pasaportu ile beraber başvuru için gerekli tüm evraklarını Vize A.Ş’ye ulaştıran misafirin başvurusu, Vize A.Ş. tarafından konsolosluğa iletiliyor. Konsolosluk, misafirden herhangi bir ek evrak talep etmez ya da aksi bir durum söz konusu olmazsa pasaportun teslim edilme ve konsolosluktan çıkış tarihini misafire bildirerek misafirin pasaportunu, kargo veya moto-kurye ile misafirin istediği adrese teslim ediyor.

Pegasus misafirleri ayrıca, vize süreçleri devam ederken www.flypgs.com ‘da yer alan durum sekmesinden vize işlemlerinin hangi aşamada olduğunu kolaylıkla takip edebiliyor. Vize başvuru sürecinde ek bir bilgi almak istemeleri halinde: destek@vizeas.com.tr mail adresi üzerinden yardım hizmeti alabiliyor.

Etiketler: » »
Share
3466 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?