logo

Pelin Şeker, Infobip Türkiye Genel Müdürlüğü’ne Getirildi

Infobip Türkiye Genel Müdürü Pelin Şeker

Kurumların müşterileri ile kurduğu ilişkilere teknoloji odaklı bakış açısı kazandırarak 6 kıtada 65 ofisiyle 190 ülkeye hizmet veren Infobip, Türkiye operasyonlarının başına deneyimli isim Pelin Şeker’i atadı.

“Türkiye’de büyümeye devam edeceğiz”

Yeni görevinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Pelin Şeker “Türkiye, çok kanallı etkileşimde küresel bir lider konumunda olan Infobip için en önemli ülkeler arasında yer alıyor. Özellikle tüm dünyanın zorlu bir dönemden geçerek dijitale adapte olmaya çalıştığı bu süreçte, internet bağlantılı müşteri deneyimi çözümlerimizle iş ortaklarımızın dijital araçlarla müşteri yönetimi süreçlerini kolaylaştırmalarına ve operasyonel verimliliklerini arttırmalarına yardımcı olacağız. Infobip, Türkiye pazarına yaptığı yatırımları gün geçtikçe arttırıyor. Türkiye’de büyümeye ve iş ortaklarımız için en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Pelin Şeker Kimdir?

Enerji ve Telekomünikasyon Sektörlerinde 20 yıllık tecrübeye sahip olan Pelin Şeker, profesyonel hayatına ALSTOM’da Amerika pazarının oluşturulması faaliyetleriyle başladı. 2001 yılında ALSTOM’dan ayrıldıktan sonra Turkcell’de Kurumsal Satış Müdürü olarak görev alan Şeker, 2003-2007 yıllarında aynı şirkette Bireysel Servisler Pazarlama Müdürü görevini üstlendi. 2007 yılında Kurumsal Katma Değerli Servislerden Sorumlu Pazarlama Direktörü olarak Toplu Mesajlaşma, EkipMobil, AraçTakip gibi 20’den fazla ürünün hayata geçirilmesinde rol aldı. 2011 itibarıyla Turkcell Kurumsal Çözümler Satış Direktörü olarak görev almaya başlayan Şeker, 2015 yılında Ericsson’da Ortadoğu Bölgesi Pazarlama Direktörü olarak 23 ülkenin sorumluluğu üstlendi. 3 yıl boyunca Ericsson’daki görevine devam eden Şeker, 2018 yılında FLO Mağazacılık Pazarlama ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlendi. 2021 Ocak ayında Infobip Türkiye ekibine katılan Şeker, Infobip Türkiye Genel Müdürü olarak görevine devam ediyor.

Etiketler: »
Share
1497 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?