logo

Pepapp, 6 Dil Desteği İle Farklı Pazarlara Açılmayı Hedefliyor

Pepapp, Türkçe ve İngilizce dillerine ek olarak Ukraynaca, Rusça, Almanca ve İspanyolca dillerini de desteklemeye başladı. Bugüne kadar 1 milyon 400 bin kez indirilen uygulama halen 700 bin kadın tarafından aktif olarak kullanılıyor.

Pepapp Yönetici Ortağı Emrah Yiğit, uygulamalarının bugüne kadar Türkçe ve İngilizce olmak üzere 2 dil desteği sunduğunu, eklenen yeni dil seçenekleri ile bu rakamı altıya çıkardıklarını belirtti. Yiğit “Yeni dil destekleri ile farklı pazarlara da açılma planımızı hayata geçiriyoruz. Pepapp artık Ukraynaca, Rusça, Almanca ve İspanyolca dillerinin konuşulduğu coğrafyalarda da kullanılabilecek. Önümüzdeki dönemde desteklediğimiz dil sayısını da artırmayı planlıyoruz” dedi.

Hamile Kalmak İsteyenleri Yönlendiriyor

Pepapp, verdiği tavsiyelerle hamile kalmak isteyen kadınlara yol gösteriyor. İstenmeyen gebelikleri de engelleyen uygulama, kadınları en doğru şekilde yönlendiriyor. Ayrıca uygulama içinde yer alan Pepzine bölümünde yaşama dair keyifli ve bilgilendirici makaleler kadınlara sunuluyor: Yemek tarifleri, bakım tüyoları, kendini iyi hissetmenin püf noktaları ve daha fazlası bu bölümde yer alıyor.

Pepapp; kadınları düşünmenin, onların en iyi arkadaşı olmanın sorumluluğunun farkında. Bu yüzden kadınlarla arasındaki bağın “özel” olması gerektiğine inanıyor. Yine de başından beri bildiği ve bu bilinçle yola çıktığı bir şey var. Dillerimiz ne kadar farklı olursa olsun, hepimiz ortak bir dili konuşuyoruz: Sevgi dilini.

Etiketler: »
Share
1846 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+8 = ?