logo

PeraNet’in Yeni İş Ortağı Creatio Oldu

PeraNet Bilgi Teknolojileri, yeni bir işbirliğine imza atıyor. Süreç yönetimi ve CRM için low-code platform sağlayan Creatio’nun Türkiye partneri PeraNet oluyor.

Mükemmellik, uzmanlık ve yenilikçilik anlayışlarında buluşan PeraNet ve Creatio, tüm müşteri yolculuğunda iş ortaklarının yanında olarak; onların akıllı low-code platform ile satış, pazarlama, hizmet ve operasyonlarını hızlandırmasına yardımcı olacak, süreç yönetimi ve CRM anlamında partnerlerini güçlendirecek.

Creatio, dakikalar içinde iş fikirlerinin otomasyonunu sağlayan platformuyla, firmaların low-code şirketler oluşturmasına yardımcı oluyor. Şirket, KOBİ’ler için satış, pazarlama, servis ve operasyonları hızlandırmak adına kullanımı kolay bir low-code platformunu, sınıfının en iyisi CRM ve sağlam bir BPM’yi tek bir çözümde birleştiriyor. Creatio, Gartner ve Forrester dahil olmak üzere en iyi endüstri analistleri tarafından pazar lideri olarak tanımlanıyor.

PeraNet Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Umut Mazgal “PeraNet olarak, 2012 yılından bu yana CRM ve Müşteri Destek Sistemleri alanında projeler üreterek ve markaların dijitalleşme sürecinde sağladığımız danışmanlık hizmetiyle pek çok başarıya tanıklık ettik. Önümüzdeki dönemde de yüzlerce ortak ile birlikte dünya çapında 110 ülkede faaliyet gösteren Creatio ile iş birliğimiz sayesinde, partnerlerimize iş süreçlerini kolayca otomatize edebilecekleri ürünler sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Creatio Küresel Kanal Direktörü Alex Donchuk “Günümüzün yüksek rekabetçi iş ortamında, giderek daha fazla şirket müşteriye dönük süreçleri düzenlemek ve rekabet avantajı elde etmek amacıyla CRM ve iş süreci yönetimi için akıllı çözümler talep ediyor. PeraNet ve Creatio’nun stratejik işbirliği ile dünya çapında daha fazla işletme, ana iş süreçlerini düzenlemek ve hızlandırmak için tasarlanmış birinci sınıf akıllı araçlardan yararlanma fırsatına sahip olacak” dedi.

Etiketler: » » »
Share
1066 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?