logo

Periscope Türkçe Oldu

mh_periscope_gorsel

Kullanıcılarına cep telefonu aracılığıyla canlı yayın deneyimi yaşatan Periscope yeni güncellemesi ile birçok farklı özelliğe kavuştu. Bunlardan biri de artık Türkçe olması.

iOS güncellemesine eklenen noktalar şöyle:

Dünyayı keşfedi: “Global” bölümüne girdiğinizde interaktif bir harita aracılığıyla canlı yayınları keşfetme imkanınız olacak. Lokasyon bilgisiyle birlikte en yeni yayınları görecek ve bir dahaki seyahatinizde nereye gideceğinize dair başka seçenekler elde edeceksiniz.

Periscope artık 29 dilde mevcut: Pericope’u mümkün olduğunca herkese erişilebilir kılmak istiyoruz. 29 yeni dilde Periscope’u kullanılabilir hale getirerek topluluğumuzu genişletmeyi umuyoruz. Daha fazla dilde Periscope’u kullanılabilir yapmayı da hedefliyoruz.

Artık replayler anında yapılabiliyor: Yayın yaptıktan sonra yükleme yapmak artık replay için bir zorunluluk olmaktan çıktı. Artık replayleri anasayfanızdan direct silebilirsiniz.

Twitter’da paylaşın: Artık izlediğiniz canlı bir yayını veya replay’i Twitter’da link ile birlikte paylaşabilirsiniz. Gördüğünüz muhteşem yerleri, insanları ve her şeyi paylaşabilmenizi istiyoruz.

Etiketler: »
Share
2268 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?