logo

Philips, Gürültü Önleyicili PH805 Model Kablosuz Kulaklığı Tanıttı

Philips, yüksek ses performansı sunan gürültü önleyicili PH805 model kablosuz kulaklığı tanıttı.

Yüksek kalite ve gürültü önleyici bir arada

Philips PH805 model kulaklık; dört mikrofonu, kulaklık kılıfının içinde ve dışında yer alan ikişer adet ileri ve geri besleme mikrofonları sayesinde arka plan gürültüsünün %95’ini yok ederek 27 dB’e kadar indiriyor.

Kulaklık; sokak, insan, trafik ve arka plan seslerini yok etmesinin yanı sıra, içinde bulunan ergonomik kulak minderleri ve yumuşak hafızalı köpük sayesinde kesintisiz bir müzik keyfi sunuyor. Kulaklığın sunduğu yüksek ses kalitesi sayesinde dinleyiciler, müzisyenin aktarmak istediği kaliteyi deneyimleme fırsatı yakalıyor.

Tam Kontrol

Sağ kulaklıkta bulunan tuşlar; ses asistanına ulaşıp ses düzeyini ayarlamaya yararken, aynı tuşa bir defa basarak aktif gürültü önleyiciyi çalıştırıyor. Kılıflarda bulunan “oynat”, “durdur”, “ileri” ve “geri sar” tuşlarıysa kullanıcısına tam kontrol sunuyor.

Hafif ve katlanabilir

Yüksek seviyede performans özelliklerine sahip kulaklık, 235 gram ağırlığıyla pazarının en hafiflerinden. Katlanılabilir özelliği de saklarken ve seyahat ederken büyük kullanım rahatlığı sunuyor.

PH805’in diğer özellikleri

Bluetooth 5.0 kablosuz bağlantı sayesinde telefon, tablet ve masaüstü bilgisayarlarınızda müzikleri ücretsiz dinlemenize olanak sağlıyor. Kıtalararası bir yolculuktan daha uzun dayanan 30 saatlik pil ömrü, 5 dakikalık hızlı şarj sayesinde iki saat kullanım hakkı tanıması ve pil gücünü kullanmadan havayollarının uçak içi eğlence sistemlerine bağlanabilen ekstra ses kablosu sayesinde büyük kullanım kolaylığı sağlıyor.

www.tpvision.com/image-library

Etiketler:
Share
1862 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?