logo

Plantronics, Türkiye Pazarında İddialı!

mh_plantronics_kablosuz_kulaklik

1962 yılında uçak pilotları için ‘’ilk hafif iletişim kulaklığı’’nı tasarlayan Plantronics, bugün her türlü ihtiyaca uygun ürünleriyle dünyanın önde gelen kulaklık tasarımcısı ve üreticisi konumunda yer alıyor. Plantronics’in kablolu ve kablosuz kulaklıkları ofiste, evde, araba, uçakta kullanılan kulaklıklar masa ve cep telefonlarının yanı sıra oyun oynamak ve müzik dinlemek için özel olarak tasarlanmış kulaklıkları bulunuyor. 10 yıldır Türkiye pazarında faaliyet gösteren Plantronics, yeni tasarladığı kablosuz BackBeat Sense ve Voyager Focus modelleriyle de Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapıyor.

Plantronics’in sıradışı kulaklığı BackBeat Sense, 18 saat boyunca kesintisiz şekilde kablosuz olarak müzik dinleme imkanı sunarken çağrı merkezleri için Plantronics tarafından yeni geliştirilen Voyager Focus da kablo karmaşasına son veriyor.

Çalışanlarının yüzde 93’ü gürültüden olumsuz etkileniyor

Ofis çalışanları için de özel tasarımlı kulaklıklar geliştiren Plantronics’in yaptığı araştırmaya göre çalışanların çalışma ortamında en büyük ihtiyacı yaptıkları işe odaklanmaları. Çalışanlar, çalıştıkları ortamda gürültüye maruz kalmak istemiyorlar. Yapılan araştırmada yüzde 74’lük kesim şirketlerin gürültü problemine karşı bir önlem almadığını ve bu durumdan olumsuz etkilendiklerini dile getiriyor. Araştırmaya göre yüzde 61’lik kesim ise kendi çözümünü kendi yaratıyor ve kulaklıklarını takıp gürültüden uzaklaşıyor. Araştırma ile ilgili açıklamada bulanan Plantronics Avrupa ve Afrika Pazarlama Müdürü Stuart Bradshaw Ürünlerimizi planlamadan önce ciddi bir araştırma dönemi geçiriyoruz ve kişilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak ürünlerimizi geliştiriyoruz. Ofis çalışanları için ürettiğimiz ürünlerde ses izolasyonu, yüksek ses kalitesi, pil ömrü ve ürünün hafifliği konularına önem veriyoruz. Yaptığımız bu araştırmada da karşılaştığımız ciddi bir problem vardı; ofis ortamındaki gürültü. Bunu dikkate alarak Voyager Focus’u tasarladık. Yeni ürünümüzle birlikte çalışanların problemlerine çözüm olacağımıza inanıyoruz” dedi. Kablosuz kulaklık pazarının her yıl ortalama yüzde 100 büyüdüğüne dikkat çeken Bradshaw, sektörün büyümeye ve gelişmeye açık olduğunu vurguladı.

Çağrı merkezlerinde kablo karmaşası bitiyor

Plantronics’in yeni model kulaklıklarından biri Voyager Focus, çağrı merkezlerinde kablosuz kulaklık dönemini başlatıyor. Bluetooth teknolojisi ile geliştirilen endüstriyel kulaklık Voyager Focus, USB adaptörü ile dizüstü bilgisayara bağlanabildiği gibi bluetooth destekli masaüstü telefonlar, cep telefonları, tabletler ve akıllı saatlerle de uyumlu.

Performansına göre hafifliği ile dikkat çeken Plantronics BackBeat Sense de 140 gramlık gövde ağırlığı ile piyasadaki birçok kulaklıktan daha hafif. “Espresso” ve “Tan” olarak iki farklı rengi bulunan BackBeat Sense, modaya da ayak uyduruyor.

Etiketler: » » »
Share
2363 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?