logo

POS A.Ş., Yeni Nesil POS Cihazı TCx800’ü Tanıttı

POS A.Ş.’nin sunduğu Toshiba yeni nesil ürünler portföyü hem kiosk hem de POS olarak kullanılabilen TCx800 ile genişliyor. TCx800, üç renk ve üç ekran boyutu ile farklı ihtiyaçları karşılayabilen uygun bir kombinasyon yaratma imkânı sunuyor. Kompakt yapısı sayesinde mağaza çalışanlarına daha fazla çalışma alanı sağlıyor. Değişken açılı kullanım özelliğiyle mağazanın her yerinde konumlandırılarak tüketicilerin alışveriş deneyimini zenginleştiriyor. İlk defa i7 işlemcinin kullanıldığı cihaz, yüksek performans sunarken az elektrik tüketen uzun ömürlü (7+ yıl), çevre ve insan sağlığına zararlı maddeler içermeyen elektronik parçaları ile daha yeşil bir teknoloji sunuyor. “Together Port” adı verilen birçok bağlantı girişi sayesinde kullanıcılar, mevcut POS aksamlarını kullanmaya devam edebiliyor.

Yüksek performans ve güvenilirlik

İşlemci olarak Intel’in 7.nesil serisinden Celeron 3965U, Core i5- 7300U ve Core i7- 7600U’dan birinin kullanıldığı cihaz, işlemci ve güç teknolojisinin ve mobil teknolojinin en son gelişmelerini barındırarak standartları yükseltiyor. 4GB’dan 32GB’a kadar artırılabilen hafızasının yanı sıra Windows 10, Linux Kernel 4.4 ve TCx Sky yazılımlarıyla kullanılabiliyor.

Düşük enerji tüketimi ve alışılmış arayüzüyle verimlilik en üst seviyede

Çevre ve insan sağlığına zararlı maddeler içermeyen materyallerden üretilen ve düşük enerji tüketimine sahip cihaz, 10 nokta algılayan dokunmatik ekranı ile çalışanların verimliliğini ve kullanım süresini en üst seviyeye çıkarıyor.

Çok çeşitli kullanım imkânı

VESA 100mm standartlarına uyumlu tabanı sayesinde birçok askı aparat ürünleriyle birlikte çalışabilen cihaz, dünyada kullanım alanı en fazla olan ürünlerden biri olarak dikkat çekiyor. Kullanım ihtiyacına göre farklı açılarda ayarlanabilen ekranı ile dümdüz, açılı, tamamen dikey veya neredeyse yatay olarak konumlandırılan cihaz, POS ve self-servis kullanımına ek olarak askı aparatları sayesinde tavandan sarkıtılarak kiosk gibi de kullanılabiliyor. Cihazın üstündeki “Together Port” bağlantı noktaları da geniş bir aksesuar yelpazesi sunuyor.

Herkes için bir TCx800

15.6’’ büyüklüğünde 16:9 ekran oranı, 15’’ büyüklüğünde 4:3 ekran oranı ve 18.5’’ büyüklüğünde 16:9 ekran oranı olmak üzere 3 farklı seçeneğe sahip olan cihaza siyah dış yüzeyinin yanında metalik demir, yeşil ve mavi renk alternatifleri eşlik ediyor.

Etiketler: » » » » »
Share
1758 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+8 = ?