logo

POS AŞ, Yenilikçi Çözümler Üretmeyi Sürdürüyor

POS AŞ, ürettiği yeni nesil ödeme araçlarıyla mağaza deneyiminde yenilikler ve kolaylıklar sağlıyor. Alışveriş kavramı tüm dünyada önemli bir dönüşümden geçerken POS AŞ, alışverişi sıradan bir alım-satım işleminin ötesine taşıyarak bireysel ihtiyaçlara göre anında çözüm geliştirilen başlı başına bir deneyim haline getiriyor.

POS AŞ: Yenilikçi Çözümler Üretmeye Devam Ediyor

POS AŞ, E-Campaign Kampanya Arama Motoru, Click & Collect, Servis Bus, Payment Broker ve CRM Broker çözümleri ile 2018 yılında da perakende sektörünü ve mağaza deneyimini dönüştürmeyi hedefliyor.

E-Campaign (kampanya motoru) adı verilen yöntem ile kasadan, tabletten ya da mobil cihazlardan alışveriş yapan müşterilerin tüm kazanımlarının ortak bir platformda birleştirilmesi hedefleniyor. Söz konusu çözüm sayesinde mağaza, indirimleri, harcanılan ya da kazanılan puanlar elektronik kuponlar, SMS kodları, müşterinin hangi kanal aracılığı ile alışveriş yapıldığından bağımsız olarak aynı şartlar altında yönetebiliyor.

Click & Collect ise tüketicinin, alışveriş yaptıktan sonra seçilen ürünlerin eve gelmesini talep etmesine ya da mağazada olmayan ürünleri satın almasına olanak veriyor.

Bu çözümle müşteriler

internet sitesinden ya da mobilden yapmış olduğu alışverişi mağazadan teslim alabiliyor veya ödemesini mağazada yapabiliyor

mağazadan aldığı ürünlerin evine teslim edilmesini isteyebiliyor

başka mağazadan teslim almayı talep edebiliyor.

POS AŞ’nin Servis Bus çözümü, müşteri ile ilgili bilgilerin tüm mecralarda ortak olmasını sağlayan bir ürün. Cep telefonu numaranız, kartınız gibi farklı sistemlerde kullanılan bilgileriniz Servis Bus ile tek bir mecrada toplanıyor. Verilerin her mecrada her an aynı şekilde ulaşılabilir olması, müşteri deneyimi ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu açısından da önem taşıyor. Müşterilerin bilgilerinin tek bir yerde tutulması, müşteri verilerinin güvenliğini sağlıyor.

CRM Broker ise perakendecilerin birden fazla CRM sistemini aynı anda destekliyor. Son zamanlarda sayısı artan CRM firmaları ile işbirliği içinde çalışan perakendeciler, CRM Broker ile aynı anda birden fazla CRM sistemini kullanıp World programına dahil olabiliyor.

POS AŞ’nin bir diğer çözümü Payment Broker ise birden fazla sanal ödemenin aynı anda çalışmasını sağlıyor.

Kullanıcı İhtiyaçlarına Göre Şekilleniyor

POS AŞ Genel Müdür Yardımcısı Gülümhan Akalın “POS AŞ donanım ve yazılımlarını tüketicilere çok kanallı bir perakende ve alışveriş deneyimi sunmak amacıyla geliştiriyor. Pazardaki rekabetin en önünde yer alıp kendi müşterilerine en iyi hizmeti sunmak isteyen perakendecilere satış süreçlerini iyileştirip verilerini daha güvenli hale getirecek ve birçok kullanım senaryosunu destekleyebilecek yeni çözümler sunuyoruz. Çözümlerimizle perakende sektörü firmalarına müşterilerini alışveriş sırasında tanıyıp onlara özel kampanya ve teklifler oluşturma imkânı sunuyoruz. Sunduğumuz ve sunmak istediğimiz imkanları geliştirirken kullanıcıların istekleri bizim için çok önemli. Müşterilerimiz yorumlarını bizimle paylaştıkça geliştirmelerimizi onların ihtiyaçlarına göre şekillendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: » » » » » »
Share
1700 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+8 = ?