logo

Proasist Uluslararası Marka Olmayı Hedefliyor

mh_proasist_oner_celebi

Proasist Genel Müdürü Öner Çelebi

Teknik Hizmetler sektöründe 5. yılını kutlayan Proasist, Türkiye’nin her köşesinde mağaza, restaurant, endüstriyel tesis, alışveriş merkezi, hastane gibi farklı sektörlerden işletmelere periyodik koruyucu bakım ve teknik hizmetlerin tamamını veriyor.

Türkiye’de yeni bir pazar yaratan Proasist, her temasta %100+ müşteri memnuniyetini hedefleyen, yer ve zamandan bağımsız, her konuda yüksek kaliteli, karlı teknik çözümler üreten bir marka haline geldi. Bunu yaparken de işletmelerin hayatına kolaylık, karlılık, renk ve nefes katan bir marka olmayı hedeflemektedir.

Müşterisinin Karliliğini Arttirmaya Odakli Bir Şirket

Proasist, 5 yıllık süreçte müşterileriyle kurduğu ortak hayale ulaşmak için dönüşümünü yeni kurumsal kimliğine yansıttı. Dönüşümün nasıl olduğunu,  işe, insana ve hayata bakışını FourSeasons Otel’de düzenlediği relansmanda paylaştı. Relansmana, farklı sektörlerin önde gelen temsilcileri katıldı.

Proasist Genel Müdürü Öner Çelebi, firmanın ilk beş yıl içinde teknik bakım ve onarım hizmetleri sunan bir şirketten her türlü temasında müşterisinin karlılığını arttırmaya odaklı bir şirket haline dönüştüğünü belirtti.  Çelebi  “Bu değişim ve gelişimleri logomuzada yansıtmak istedik. En üst seviyedeki hizmetin rengi olan mor ve enerjinin rengi olan turuncuyu logomuza yansıttık. Müşterilerimize kazanç ve rahat nefes alma imkanı sunmak için tutku ile çalışıyoruz. Dünya değiştikçe biz de buna ayak uyduruyoruz ve dönüşüyoruz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için dönüşmeye devam edeceğiz” dedi.

2015 Endeavor Türkiye Girişimcisi Seçildi

Proasist’in Endeavor (Uluslararası Girişimci Destekleme Derneği) tarafından 2015 yılında Türkiye Girişimcisi seçildiğini söyleyen Çelebi “Endeavor bizim için gerçekten çok önemli. Önümüzü açan, bize geri dönüşler veren bir dernek. Derneğin danışma kurulu ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye’nin çok önde gelen işveren, firma sahipleri ve CEO’ları. Proasist’i onlara anlattığımızda bizim farkında olamadığımız birçok konuda bize geri bildirim verdiler. Bizi çok yukarı taşıdılar ve taşımaya devam ediyorlar. İnanıyorum ki 2016 yılında Dünya Seçim Paneli’nden de başarıyla çıkıp, dünya girişimcisi olacağız. Endeavor Dünya Girişimcisi olduğumuzda ise sadece Türkiye’de değil dünya platformunda da tanınacağız. Bu yüzden Endeavor’u çok önemsiyoruz”  dedi.

“Hedefimiz Uluslararası Marka Olmak”

Öner Çelebi, Proasist olarak İstanbul, Ankara, Bursa, Trakya ve İzmir başta olmak üzere 4 bini aşkın noktada 24 saat süreyle hizmet verdiklerini belirtti. Ancak Türkiye’nin her noktasına 7/24 hizmet verebilen bir firma olmayı amaçladıklarını vurgulayarak ”40’a yakın konuda hizmet veriyoruz.  AR-GE çalışmalarıyla birlikte bu sayı 80’e ulaşacak. Tüm Türkiye’ ye hitap eden bir firma olmak istiyoruz. Bu hizmetlerimizi bir iş modeli haline getirip, tüm çevre ülkelere taşımayı, uluslararası bir marka olmayı hedefliyoruz” dedi.

Sektörün Önemli Aktörleriyle Çalışıyor

Türkiye’de yeni bir pazar yaratan Proasist’in hizmetleri arasında periyodik koruyucu bakım hizmetleri, kestirimci bakım hizmetleri, 7/24 mobil arıza servis yönetimi, yasal kontroller, kontrat yönetimi, yerinde işletme, teknik personel temini ve uygulama işleri bulunuyor.

Proasist’in müşterileri arasında  Dominos Pizza, Pelit Pastacılık, MadameCoco, English Home, Koton, Colins-Loft, Atasun Optik, LCW, Beymen, Finansbank, Albarakatürk, Vakıfbank, INGbank, Denizbank, FloranceNightingale, Bosch, Vakko, Doğuş Holding gibi sektörün önemli aktörleri yer alıyor.

Yeni Kurumsal Yüz

Proasist, her geçen gün hizmetlerini geliştirerek, mükemmele ulaşmaya odaklı çalışarak müşterilerine hizmet veriyor. Proasist ile çalışan müşteriler zaman, enerji, rahatlık ve güvenli iş yapma imkanın yanı sıra verim ve karlılık artışını da beraberinde yaşıyor.

Proasist, ilk beş yıllık operasyonunun ardından, teknik bakım ve onarım hizmetleri sunan bir şirketten, her türlü temasında müşterisinin karlılığını arttırmaya odaklı bir şirket haline dönüşmüştür. Bütün bu değişim ve gelişimleri logosuna yansıtmak isteyen  Proasist’in yeni renkleri Mor ve Turuncu.

Proasist tarafından bu renklerin seçilmesinin özel bir anlamı var.

Mor; insana en üst seviyede hizmetin rengi, Turuncu ise enerjinin rengi olarak biliniyor.

Proasist yeni hizmet anlayışı ve ilkeleri ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

2016 Yılında Proasist Home ve Proasist Akademi

Öner Çelebi, Proasist’in yeni vizyonu kapsamında önümüzdeki dönemde sadece firmalara değil, bireylere de hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. Çelebi “Yakın dönemde Proasist olarak evlerinizde de elektrikten, klimaya, hatta damlatan bataryaya varıncaya kadar aklınıza gelen her tür teknik konuda hizmet vermeye başlayacağı” dedi.

Proasist Şişli ve Esenler Endüstri Meslek Liseleri’nde eğitim vererek temellerini attığı Proasist Akademi projesini 2016 yılında gerçekleştirmeyi hedefliyor. Böylece kendi yetiştirdiği donanımlı teknik çalışanları sektöre kazandırmayı amaçlıyor.

Etiketler: » »
Share
4628 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?