logo

Profesyonel Oyun Monitörü: ASUS MG279Q

mh_asus_monitor_mg279q

ASUS, profesyonel oyuncular için tasarladığı 27 inç 2560 x 1440 çözünürlüklü WQHD monitörü MG279Q’yu tanıttı. 178 derecelik geniş görüntüleme açısı için düzlem içi anahtarlama (IPS) teknolojisinden yararlanan ekran, 144Hz yenileme hızı ve AMD FreeSync teknolojisi ile kusursuz oyun deneyimi yaşatır. Ergonomik bir tasarıma sahip olan cihaz, Ultra Düşük Mavi Işık ve Flicker-Free teknolojileri ile uzun süren oyun maratonlarında kullanıcıların gözlerini korur. GamePlus ve GameVisual gibi ASUS’a özgü oyun teknolojileri ise kullanıcıların oyun arenasında rakiplerine karşı avantajlı olmalarını sağlar.

Ayrıntılı görseller ve doğru renk üretimi

Cihaz, WQHD (2560 x 1440) çözünürlüklü panel ve inç başına 109 piksel sayısı (PPI) ile yeni nesil ekranları temsil ediyor. Görüntüleri son derece ayrıntılı sunan cihaz, standart Full HD (1920 x 1080 çözünürlüklü) ekranlara kıyasla ekranda %77 daha fazla masaüstü alanı sunar. Monitör ayrıca en düşük düzeyde bozulma ve renk kaymasına sahip üstün görüntü kalitesi için IPS teknolojisi, %100 sRGB renk gamı ve 178 derecelik görüntüleme açısına sahiptir.

Kesintisiz, hızlı oyun görselleri

MG279Q, 144Hz yenileme hızı ve 4ms GTG tepki süresi ile hızlı hareket içeren görselleri kolaylıkla görüntüler. Üstelik MG279Q içerdiği AMD FreeSync teknolojisi ile görüntü takılmalarını ortadan kaldırır ve hareketlerin bulanık görünmesini engeller; kusursuz görseller ve sorunsuz oyun deneyimi ile oyunseverlere avantaj sağlar.

Uzun oyun maratonları için tasarlandı

Cihaz, uzun oyun maratonları için özel olarak tasarlanmıştır. İnce profili ve dar çerçevesi ile birden fazla ekranı neredeyse kesintisiz olarak birlikte kullanmak için idealdir. En konforlu konumu ayarlayabilmeleniz için eğme, öne arkaya yatırma, kendi ekseni etrafında dönme ve boy ayarları içeren ergonomik tasarımlı bir standa sahiptir. Cihazı kolay çıkarılan mandal sayesinde standdan kolayca ayırabilir ve yer tasarrufu sağlamak için VESA duvar montajı yapabilirsiniz.

ASUS Ultra Düşük Mavi Işık teknolojisi ışık emisyonunu %77’ye kadar azaltarak gözlerini korur ve yeni ekran menüsü (OSD) aracılığıyla dört farklı mavi ışık filtresi ayarına kolaylıkla erişebilirsiniz. Flicker-Free teknolojisi ise görüntüdeki titreşimi azaltarak konforlu bir oyun deneyimi sunar.

Oyun odaklı özellikler

Cihaz, nişan alma katmanı ve sayaç işlevlerine sahip ASUS GamePlus kısayol tuşu ile donatılmıştır. Oyununuza uyan dört farklı nişan çeşidinden birini seçebilir; yeniden canlanma ve inşa etme sürelerini takip edebilmek için sayacı ekranın sol kenarı boyunca istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz.

ASUS GameVisual Teknolojisi, farklı oyun türlerine göre özelleştirilmiş altı ön ayarlı ekran modu (Manzara, Yarış, Sinema, RTS/RPG, FPS, sRGB) içerir. Bu benzersiz özelliğe bir kısayol tuşu ya da ekran menüsü aracılığıyla kolayca erişebilirsiniz.

Zengin bağlantı seçenekleri ve akıllı kablo yönetimi

Cihaz zengin ve canlı görseller için yerel WQHD çıkışı sunan DisplayPort 1.2’nin yanı sıra pratik geçiş bağlantısı için HDMI/MHL ve çift USB 3.0 portu ile donatıldı.

Monitörün arkasında yer alan kablo yönetim tasarımı ise kabloları gizli tutmanızı sağlayarak oyun alanınızın düzenli kalmasını sağlar.

Etiketler: » » » » » » » » » »
Share
2469 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?