logo

Profilo Ödeme Sistemleri Eczacılara Kolaylık Sağlıyor

mh_profilo_odeme_sistemleri

Profilo Ödeme Sistemleri şimdi de eczanelere yönelik geliştirdiği yeni uygulamasıyla dikkat çekiyor. Profilo Ödeme Sistemleri, Profilo Verifone VX680 – E1 Yeni Nesil Yazar Kasa POS modeli ile eczacılar, hastalardan “katılım payı” adı altında kestikleri fiş ya da fatura nedeniyle, kazançları olmayan bir tutar için KDV ödeme derdinden kurtuluyor.

Cihaz ile  eczacılar tüm tutarları, ilaç almak isteyen hastalardan kredi kartı ya da nakit olarak tahsil edebiliyorlar. Profilo Ödeme Sistemleri’nin geliştirdiği çözüm ile katkı payı için ayrı bir belge oluşturan cihaz, eczanelerin mükerrer vergi ödemesini engellediği gibi hastaya da hangi hizmet veya ilaç için ödeme yaptığını da gösterebiliyor. Aynı zamanda yapılan ödemenin ne kadarının katkı payı, ne kadarının eczaneye ödenen tutar olduğunu da gösteren uygulama, çifte vergilendirme gibi karışıklıkların da önüne geçilmesini sağlıyor.

Tüm bankaların kredi kartları ile uyumlu

Tüm bankaların kredi kartları ile tahsilat yapılmasına da imkan tanıyan cihaz ayrıca, üzerindeki NFC okuyucu sayesinde temassız okuma ile tahsilatın yanı sıra, gerektiğinde döviz ile tahsilat ve döviz para üstü hesaplama özelliğine de sahip bulunuyor.

Sahada aktif olarak kullanılmakta olan 40 bin adetten fazla sayıdaki cihaz üzerinde çalışabilecek pek çok uygulama geliştiren Profilo Ödeme Sistemleri, bu en yeni uygulamasıyla eczacılara büyük bir kolaylık sağlıyor.

Etiketler: » »
Share
2330 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+3 = ?