logo

Proticaret Exclusive v4.0.5 Kullanıcıların Hizmetinde

Promist A.Ş Kurucu Ortağı Süleyman Zafer Kuzucu

Her geçen gün katlanarak önem kazanan e-ticaret hayatımızın her alanına girdi. Bu gelişmenin odağında ise yazılım şirketleri önemli bir yer tutuyor. Bir çoğu ciddi paralara satılan bu yazılımların yanında Proticaret gibi ücretsiz olarak indirilip, kurulabilen yazılımlarda var. Uçtan uca e-ticaret yazılımı olma özelliğine sahip olan Proticaret 42.000 kez indirilerek kuruldu. Proticaret yazılımı kullananlar arasında pek çok önemli kuruluş bulunuyor.

E-ticaret kullanıcıları tarafından sevilen Proticaret yazılımları geçtiğimiz günlerde yenilendi. Proticaretin piyasaya sürülen yeni versiyonunda e-ticaret uzmanlarının çalışmalarını kolaylaştıran özellikler var. Konu ile ilgili olarak Proticaret markasının sahibi olan Promist A.Ş’nin Kurucu Ortağı Süleyman Zafer Kuzucu “gelişen dünyanın yıldızı e-ticaret. E-ticaret yapılmayan sektör yok gibi. iğneden ipliğe otomobilden yiyecek içeceğe kadar her şeye e-ticaret yolu ile ulaşıyoruz. Ülkelerin gündeminde e-ihracat büyük yer tutuyor. E- ticaret dünya ticareti içinde % 12 yer tutarken, ülkemizde de % 4 tutuyor. Yani e-ticaret konusunda durumumuz pek parlak değil. Türkiye’nin e-ticaretteki başarısının kullanılan yazılımlar ile doğru orantılı olduğunu gördük. E-ticaret kurmak isteyenlere ücretsiz olarak sunduğumuz Proticaret yazılımı üzerinde pek çok değişiklik yaptık. Öncelikle e-ticaret kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı hedefleyerek yazılımlarımızı geliştirdik. Türk Mühendislerinden oluşan kadromuz ile uzun soluklu bu çalışmanın sonunda ortaya olumlu sonuçlar veren bir prototip çıktı. İsteklere ve ihtiyaçlara bir o kadar da önerilere açık olan bu prototip kısa sürede yazılıma dönüştü ve “Exclusive v4.0.5″ adını verdiğimiz Proticaret’in son versiyonu e-ticaret kullanıcılarının hizmetine sunduk. Şimdi bunları size aşağıda sırasıyla anlatacağız” dedi.

Exclusive v4.0.5″ versiyonunun özellikleri

Mobil Uyumluluk

Proticaret kullananlar gerçek bir mobil deneyim yaşarlar. Tema tasarımlarında kullanılan responsive (mobil uyumlu) platform sayesinde her mobil cihazdan ulaşılabilir olursunuz. Böylece satışlarınız ikiye katlanır.

Proticaret esnek çözümler sunar

Proticaret ile kurulan e-ticaret sitesinde ile kendi yazılım ve tasarım ekibinizle işinize özel çözümler üretebilirsiniz. Yani Proticaret istendiğinde kolayca özelleştirilebilir. Özelleştirilebilen e-ticaret platformu özelliği sadece Proticaret’de bulunur.

Kolay Kullanım

Proticaret küresel ölçekte kabul görmüş tüm tasarım ve yazılım standartlarına sahiptir. Proticaret kullanarak üst düzey UI ve UX yapısına sahip olacaksınız. Böylece kolay bir e-ticaret dünyasında bulursunuz.

B2B – E Ticaret Sitesi

Proticaret, küçük işletmelerden Türkiye’nin dev firmalarına kadar ölçeklenebilir. Bu sayede B2B Bayi Otomasyonu’da sunar. Binlerce fiyat ve kampanya otomasyonu sayesinde bayileriniz ile sürekli iletişimde kalabilirsiniz. Proticaret ile kurduğunuz e-ticaret sitenizde bayilerinize özel, farklı para birimleri ve birden fazla iskonto ile çalışabilirsiniz. Proticaret’in satış ve pazarlama otomasyonu sayesinde plasiyerleriniz daha güçlü ve anlık veri akışının keyfini yaşayabilirler. Bayileriniz için personel bazlı sipariş ve ödeme yetkilendirmesi yapabilirsiniz.

C2C – Pazaryeri E Ticaret Sitesi

Proticaret alıcı ile satıcıyı birleştiren tam bir pazar yeri (C2C) e ticaret yazılımı sunuyor. Proticaret uygulamalarını kullanarak siz de hemen bir alışveriş merkezine sahip olabilirsiniz. E Ticaret portalınız sadece bir elektronik katalogdan ibaret değildir. Proticaret ile güçlü ve güvenilir C2C E Ticaret yazılımına sahip olabilirsiniz. Proticaret güçlü bir SEO alt yapısına sahiptir. Proticaret kullanarak %100 SEO uyumu ile arama motorlarında öne çıkabilirsiniz. Proticaret ile farklı sektörlerdeki tedarikçilerin ürünlerini CSV, XML, Excel, API entegrasyon formatıyla mağazanıza yükleyebilirsiniz. Böylece tam otomasyonun keyfini yaşayabilirsiniz. Üyelik, sipariş, stok takibi, cari yönetimi, istatistiki raporları, kargolamada tam entegrasyon ile kesintisiz bir e-ticaret eko sistemi içinde olursunuz.

Etiketler: » » »
Share
2223 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?