logo

QSOFT, Müşterilerinden 100 Milyon TL Değerleme İle Yatırım Aldı

QSoft, kuruluşunun ikinci yılında, RPA ve Chat Bot teknolojileriyle iş dünyasına yenilikçi çözümler sunarak öne çıkıyor. Yazılım, otomasyon ve robotik uygulamalar için yaratıcı çözümler üreten şirket, Destek Patent ve Gençpa firmalarından aldığı yatırım sayesinde 100 Milyon TL değerlemeye ulaştı. QSoft, aldığı bu finansal desteği, hizmetlerini uluslararası pazarlara taşıma hedefine ulaşmak için değerli bir fırsat olarak görüyor.

İşbirliğini Güçlendiren İmza Töreni

Yatırım kapsamında düzenlenen imza töreninde QSoft’un Kurucusu Murat Çim ve COO’su Gürkan Taşkıran, Destek Patent’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, CEO’su Faruk Yamankaradeniz ve CIO’su Furkan Çelik ile Gençpa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Kayacan bir araya geldi. Buluşmada şirketler arası işbirliğinin geliştirilmesi ve QSoft’un sektördeki konumunun güçlendirilmesi konuları da ele alındı.

“Dünya Çapında Değer Yaratmak İstiyoruz”

Yatırımın, QSoft’un inovasyon ve müşteri memnuniyeti yolculuğunda bir dönüm noktası olduğunu belirten QSoft Kurucusu ve CTO’su Murat Çim “Müşterilerimizden aldığımız bu destek, sadece ürünlerimizin ve hizmetlerimizin değerini ve etkisini doğrulamakla kalmıyor, aynı zamanda bizim için bir güven oyu anlamına geliyor. Biz, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için teknolojimizi sürekli olarak geliştiriyoruz ve bu yatırımların bize sağladığı kaynaklarla, hizmetlerimizi ve çözümlerimizi uluslararası pazarlara taşımayı planlıyoruz. Böylece sektördeki konumumuzu daha da güçlendirerek, dünya çapında müşteri ve iş ortaklarımız için yenilikçi ve değer yaratan çözümler sunmaya devam edeceğiz. Bu süreçte, çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın katkılarını da önemsiyor ve onların desteğiyle daha büyük başarılara ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
407 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?