logo

Qubbe İstanbul’da, Frank Sinatra Şarkılarıyla Romantik Saatler

mh_qubbe_gorsel

Qubbe İstanbul’da Sevgililer Günü’ne özel menü ve dünyaca ünlü kabare sanatçısı Shai Shahar’ın Frank Sinatra Tribute performansı eşliğinde unutulmaz bir Sevgililer Günü programı sizleri bekliyor. Fly Me to The Moon, Let It Snow, I Can`t stop Loving you ve daha nice özel şarkılar aşkınızın bu gecede tercümanı olacak.

Maslak Sheraton’un 26. katında yer alan ve İstanbul manzarasına hakim, şehrin en özel konsept mekanlarından Qubbe İstanbul’dan aşk dolu bir gece eğlenceseverleri bekliyor.

Sevgililer Günü’nü Qubbe ile gökyüzünde kutlamak isteyenleri Radyo Voyage ile aşk, romantizm ve lezzet dolu bir program bekliyor. Dj Serkan Saruhan’ın aşk dolu müzikleri ile başlayacak gece, Shai Shahar’ın buğulu sesinden Frank Sinatra şarkılarıyla  devam edecek. Qubbe İstanbul’u ödüllü şeflerinin Sevgililer Günü için hazırladıkları menü ise gecenize lezzet katmak için özel olarak tasarlandı. Sevgililer Günü’nü uzatmak isteyenler içinse sınırlı sayıda konaklamalı paketler çiftleri bekliyor.

Qubbe’de Sevgililer Günü’ne özel menümüz ve 1 şişe şarap eşliğinde  (4 kişilik masalarda 2 şişe şarap servis edilecektir).

2 kişilik masa 450 TL

4 kisilik masa 800 TL

2 Kişi Konaklamalı (sabah kahvaltısı dahil) özel paket: 800 TL

Sevgililer Günü Özel Menüsü

İtalya / İtaly

Levrek Carpaccio ve tempura karides

Türkiye / Turkey

Fincanda füme patlıcan çorbası,  fesleğenli kıtır ekmek

Aşk Esintisi / Breeze from Love

Bodrum mandalina sorbe

Fransa / France

Izgara bonfile, kıtır patates ve istiridye mantarı ile jack sos

Aşkın Lezzeti / Taste of Love

Aşk’ın son demi

Valentines Cake

Etiketler: » » » » »
Share
35169 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+8 = ?