logo

Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul’a Yeni Genel Müdür

Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul Genel Müdürü Rob Kucera

Konaklama sektöründe, 20 yılı aşkın bir süredir üstün başarı ile çalışmış, dinamik bir yönetici olan Rob Kucera, Carlson Rezidor Kuzey Afrika Bölge Müdürü olarak Dubai’ye atanan Bert Fol’den sonra Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul’un Genel Müdürü olarak atandı.

Kariyerinin ilk günlerinden itibaren lüks otellerde ve tatil köylerinde Genel Müdür olarak görev yapmış, Ocak 2017’de Carlson Rezidor’a katılmış olan Rob Kuchera, Bütçe, Satış ve Pazarlama ve Operasyonlar da dahil olmak üzere açılış öncesi faaliyetlerin tümünden sorumlu olduğu Quorvus Collection segmentine ait Kampala’daki Pearl of Africa Hotel’in Genel Müdürlüğü’nü üstlenmiştir.

Dürüst ve destekleyici bir takım oyuncusu olan Rob “temelleri tutarlı bir şekilde doğru yaparsanız, o zaman arkadan gerisi gelir” diye düşünüyor. Kendi uygulaması olan “can-do” ( yapabilirsin) tutumu, kendi otellerine, 2010 yılında Africa’s Leading Spa Hotel, Africa’s Leading Luxury Hotel ve South Africa’s Leading Spa Resort kategorilerinde Competative World Travel ödülünü kazandırmıştır.

2008 yılında, Güney Afrika Turizm ve Ağırlama sektörünün büyümesine ve geliştirilmesine yaptığı katkılarından dolayı Golden Circle Alumni statüsüyle Johannesburg Üniversitesi TWR Hotel School Golden Circle Ödülü’nü kazanmış ve yeni nesil Turizm ve Otelcilik liderlerinin geliştirilmesi için bir örnek olarak gösterilmiştir.

Aslen bir Güney Afrikalı / Çek Cumhuriyetli çift vatandaşlığı olan Rob, İngilizce ve Çek dillerini bilmektedir. Intec Collect and Wits Hotel okulundan otelcilik diploması almış, ve Cornell Üniversitesi İleri Genel Müdür Programından mezun olmuştur. Karate’de siyah kuşak sahibi olan Rob Kucera’nın koşu, dağ bisikleti, bisiklet, golf, squash ve avcılık ilgi alanlarıdır.

Etiketler: »
Share
2566 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?