logo

Radisson Blu Hotel Beyrut Verdun Açıldı

Radisson Blu Hotel Beyrut Verdun

Radisson Blu, Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki ikinci otelini açtı. 127 odalı Radisson Blu Hotel Beyrut Verdun, kentin en şık bulvarlarından ve en iyi alışveriş merkezlerinden biri olan Verdun Ana Caddesi’nde yer alıyor.

Carlson Rezidor Hotel Group’un Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölge Başkan Yardımcısı Tim Cordon “Bölgenin en hareketli başkentlerinden biri olan ve en zengin bir tarihe sahip Beyrut’ta ikinci Radisson Blu otelimizi açmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Ülkenin turizm endüstrisi son birkaç yılda gelişti ve Beyrut’un kültürel mirasının ve enerji verici ruhunun bölgeden ve uluslararası pazarlardan turistleri çekmeye devam edeceğinden eminiz. Otel, şehrin Verdun bölgesinde birinci sınıf bir konuma sahiptir ve seçkin adres, Radisson Blu markasının üst düzey konumlandırmasını mükemmel bir şekilde tamamlar” dedi.

Beyrut’un en prestijli yerleşim bölgelerinden biri olan bölge, dünyanın lüks moda markalarına, şık barlarına, kafelerine, lüks restoranlarına ve çeşitli yerel ve uluslararası diplomatik elçiliklerinin çoğuna ev sahipliği yapıyor. Otel, Beirut-Rafic Hariri Uluslararası Havalanı’ndan sadece 3,5 km uzaklıkta bulunuyor. Ramlet EL Bayda bölgesine de yakın olan otel, Beyrut`un tarihi şehir merkezi ve Hamra Caddesi’ne sadece 10 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor.

Radisson Blu Hotel Beyrut Verdun, misafirlerine ana cadde manzaralı, modern ve şık tasarımlı çok çeşitli oda ve suitte konaklama imkanı sunuyor. Tüm odalarında yüksek hızlı, ücretsiz kablosuz internet bulunan otelde, yine Verdun Ana Caddesi’ne bakan Cook House restoranı ziyaretçilere modern ve uluslararası bir deneyim sunarken pan-asya restaurantı olan Shogun Asya lezzetlerini tatma olanağı sağlıyor.

Otelin 377 m2’lik bir balo salonunu modern toplantı ve etkinlik alanları 600 kişiyi ağırlayabiliyor, düğünler ve sosyal aktiviteler için harika bir mekan olarak hizmet veriyor. İklim kontrollü ve doğal ışıklı ferah beş toplantı odası ise Radisson Blu Hotel Beyrut Verdun’u iş toplantıları için de ideal mekan haline getiriyor.

Radisson Blu Hotel Beirut Verdun Genel Müdürü Mohamad Yassine “Radisson Blu Hotel, Beyrut Verdun`u keşfetmek için mükemmel bir konuma sahip. Efsaneleşen `Yes I Can` hizmet anlayışımız ile birinci sınıf bir misafirperverlik sağlamak istiyoruz. Takımımız oldukça heyecanlı ve ilk misafirlerimizi ağırlamaya hazır” dedi.

Fadi Rayess, AGM Hotel Les Dunes “Carlson Rezidor Hotel grubu ile kurmuş olduğumuz uzun dönem ortaklık neticesinde, Beyrut’un en gelişmiş otel konseptinde hizmet vermekten memnuniyet duyuyoruz. 20 yıllık mirası temel alan Dunes Center, misafirlerin konforunu geliştirmek adına büyük değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Dunes Center, Verdun’da ki yapılanmayı yeniden düzenlerken, aynı zamanda eğlence ve iş dünyası için en ilgi çekici yerlerden biri haline geliyor” dedi.

www.radissonblu.com/en/hotel-beirut-verdun

Etiketler: » » »
Share
2474 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?