logo

Radore Veri Merkezi Sanal Sunucularına İlgi Giderek Artıyor

Radore Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kubilay Akyol

Radore, sanallaştırma çözümleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırırken, bulut bilişimin avantajlarını VMware altyapısıyla sunuyor. Bu kapsamda sanallaştırma teknolojileri ile esnek ve verimli kaynak yönetimi, enerji tasarrufu, çok daha az fiziksel sunucu kullanılarak çok daha fazla iş yükünün üstlenilebilmesi, kesintisizlikte artış ve çok daha etkili bir felaket kurtarma yönetimi sağlanabiliyor.

Radore, Sanal Sunucu Sayısının Son Bir Yılda Yüzde 60  Arttırdı

Sanallaştırma teknolojileri sayesinde aynı fiziksel makine üzerinde birden fazla sanal sunucu oluştururken, birçok yönetimsel avantajı da kullanıcılara sunuluyor. Radore Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kubilay Akyol “Tüketicilerin istediği anda sistem kapasitesini artırması, ihtiyacı kadar kullanabilmesi ve veri merkezini bir hizmet olarak almasının temelinde sanallaştırma yatıyor” dedi. Akyol, artan taleple birlikte Radore bünyesindeki sanal sunucu sayısının son bir yılda yüzde 60 arttığı bilgisini de verdi.

Radore, VMware vCloud Partner Program servisine dâhil olan on binlerce servis sağlayıcının pek çok farklı bulut hizmetini kullanıcılara ulaştırabiliyor. Radore VMware bulut iş ortaklığı kapsamında müşterilerine kiralama modeliyle sanallaştırma hizmetlerini sunabiliyor. Bu sayede kullandığın kadar öde modeliyle her boyutta ihtiyaca uygun çözüm sağlanabiliyor.

vSphere 6.0 Ürünlerinin En Güncel Sürümleri

Bununla birlikte Radore’de sanallaştırılmış sunucuların kolay bir şekilde yönetilebilmesini sağlayan vCenter Server 6.0 ve performans sorunlarını proaktif bir şekilde tespit edebilen, kaynakların en verimli şekilde kullanılmasını sağlayan vSphere 6.0 ürünlerinin en güncel sürümleri bulunuyor.

Büyüdüğün-kullandığın kadar öde” modeliyle esnek bulut çözümü

Tech Data Türkiye olarak sahip oldukları uzman teknik ve satış kadrosu aracılığıyla VMware vCloud İş Ortağı programını sunan tek yetkili distribütör olduklarını ileten Techdata Türkiye Yazılım ve Hizmetler Müşteri Yöneticisi Baran Saygın, iş ortaklarına sağladıkları katma değerle ilgili olarak “VMware bulut iş ortakları programında ‘büyüdüğün-kullandığın kadar öde’ modeliyle çekirdek altyapınızda sağladığımız programdan faydalanarak bulut çözümü geliştirme ve sunma konusunda daha fazla seçeneğe ve esnekliğe sahip olabiliyorsunuz. Bu sayede VMware Bulut İş Ortakları programı hizmetlerini sunabilecek, ek yönetimli hizmet gelirleri elde edebilecek ve güvenilir danışman durumunuzu daha da güçlendirmek için müşterilerinizle aranızdaki hizmet kullanım koşullarını korumaya devam edebileceksiniz” dedi.

Detaylı bilgi için.

radore.com/cloud-server#r-enterprise-cloud

Etiketler: » » »
Share
2378 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?