logo

Radore’ye Yeni Ortak

mh_radore

Hayata geçirdiği yatırımlarla büyümesini sürdüren veri merkezi firması Radore, sektörün önemli isimlerinden Selçuk Saraç ile yüzde 16’lık hisse payı ile ortaklık kararı aldı.

Sunucu barındırma ve kiralama, bulut bilişim altyapı hizmetleri, CDN, paylaşımlı web hosting servisleri, internet erişim ve lisans kiralama hizmetleri veren Radore, böylece ortaklarının sayısını 4’e çıkarmış oldu.

2004 yılından bu yana başarılı işlere imza atarak büyüdüklerini kaydeden Radore Genel Müdürü Z. Kubilay Akyol “2 ay önce başlattığımız ve hızla sonuçlandırdığımız bu süreçle ilgili memnuniyeti ekibim ve kendi adıma paylaşmak isterim. Ortaklarımız arasına, sektörün çok önemli isimlerinden birini katmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bildiğiniz üzere, bundan yaklaşık 9 ay önce İş Girişim ve Doğuş SK ile yaptığımız ortaklıkla, Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi ünvanımızı güçlendirmiştik. Bu işbirliği ile sektördeki en değerli şirket olma hedefimize bir adım daha yaklaştığını düşünüyor, büyümemizin hızlanmasını hedefliyoruz” dedi.

http://radore.com/tr

Etiketler: » »
Share
2131 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?