logo

reeder, Müşteri Memnuniyetini Artıracak Yeni Hizmetler Sunuyor

reeder, kaliteli hizmetin yanısıra birçok kolaylık ve özel uygulama ile dikkat çekiyor. Samsun’da kurulu Operasyon Merkezi’nde servis hizmeti veren reeder, müşteri memnuniyetini merkez alan bir anlayışa sahip. Hatta bunu bir adım öteye taşıyıp “her kullanıcımız reeder ailesinin bir üyesidir” kavramını hayata geçirdi. 

Kapıda ödeme hizmeti

Cihazını tamire gönderen kullanıcılar, tamir sonrasında kredi kartı ya da havale gibi ödeme yöntemlerine ek olarak kapıda ödeme hizmetinden de yararlanabiliyorlar. MNG Kargo ile yapılan anlaşma çerçevesinde isteyen her kullanıcı cihazının tamir bedeli herhangi bir ek masraf yapmadan kapıda ödeme seçeneği ile ödeyebiliyor.

Ek Garanti paketi

Şirketin sunduğu bir diğer hizmet ise Ek Garanti paketi. ürün sahipleri bu ek paket sayesinde cihazlarının garanti süresini 5 yıla kadar uzatabiliyor. Kademeli bir sistem sunan Ek Garanti paketi ile normalde 2 yıl olan garanti süresi 3, 4 ya da 5 yıla kadar uzatılabiliyor. Ek 1 yıllık garanti paketine 129, ek 2 yıllık garanti paketine 249 ve ek 3 yıllık garanti paketine 349 TL karşılığında sahip olunabiliyor. Ek Garanti paketi sayesinde reeder marka cihazınızı uzun yıllar kullanabiliyorsunuz.

Anında ikame cihaz

reeder, telefon ve tablet kullanıcılarının konfor ve iletişim ihtiyaçlarını da düşünüyor ve tamir süresince kullanmak üzere ikame cihaz temin ediyor. Markanın Türkiye çapında 5 farklı noktada bulunan mağazalarına tamir için bırakılan akıllı telefonlar yerine ikame cihaz verilerek tamir süresince telefonsuz kalmanın önüne de geçilmiş oluyor. İkame cihaz 20 güne kadar reeder sahibinde kalabilirken günlük iletişim ihtiyacı da tamir süresi boyunca karşılanmış oluyor. Başka hiçbir markada olmayan “Anında İkame Cihaz” uygulaması Ankara, Adana, Antalya, Samsun ve İzmir’deki reederGO mağazalarında Nisan ayında uygulanmaya başladı.

Hızlı Servis Paketi de var

Eğer cihazınızı hemen tamir ettirmek isterseniz Hızlı Servis Paketi’nden de faydalanabiliyorsunuz. Bu pakette 59.90 TL ödeyerek tamire gönderilen cihazın servise ulaşır ulaşmaz 3 iş günü içinde tamir edilmesini sağlayabiliyorsunuz. Bu pakette reeder cihazın en fazla 3 iş günü içinde servisten çıkacağı taahhüt ediliyor. Eğer bu süre içinde tamir hizmeti verilemezse kullanıcının ödediği ücret iade ediliyor.

reeder kullanıcıları için gerek servis gerekse cihazlarıyla ilgili her türlü bilgiyi bulabilecekleri çok faydalı bir arşiv de oluşturmuş. Resmi internet sitesinde yer alan Sıkça Sorulan Sorulan Sorular sayfasında her türlü sorunun yanıtı mevcut.

Etiketler:
Share
1803 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?