logo

RestoranPaneli.com, İşletmelerin Tüm Online İş Süreçlerini İnternete Taşıyor

mh_restoran_paneli

Tek bir çatı altında kullanıcılarına binlerce mekan hakkında bilgiler sunarken, kullanıcıların mekanları değerlendirmelerine ve yorum yapmalarına olanak sağlayan mekan.com tarafından hayata geçirilen RestoranPaneli.com, işletmelerin tüm online iş süreçlerini pratik bir şekilde internete taşıyor.

Dijital şubeniz RestoranPaneli.com ile 1 haftada hazır

İşletmelere ikinci şubelerini internette açma imkanı sunan RestoranPaneli.com, alan adı, hosting, tasarım ve yazılım gibi problemleri ortadan kaldırarak restoranlar için kendilerine ait internet ile mobil siteleri oluşturuyor. Ücretsiz olarak RestoranPaneli.com’a üye olan işletmeler, tüm bilgilerini güncel tutma şansı yakalarken, yıllık ücretli üyelikle mobil uyumlu ve altyapısı hazır bir internet sitesine sahip oluyor. RestoranPaneli.com’a dahil olan restoranlar, tüm iş süreçlerini yönetebilecekleri panele anında ulaşabiliyor; web ve mobil siteleri ise bir hafta içinde tamamen kullanıma hazır oluyor. Üstelik RestoranPaneli.com üzerinden bilgilerini güncelleyen işletmelere ait veriler, otomatik olarak mekan.com ve Foursquare üzerinde de güncelleniyor. RestoranPaneli.com ve Foursquare iş birliğiyle hayata geçirilen bu özellik sayesinde işletmeler, menülerini ve çalışma saatlerini Foursquare üzerinde de her daim güncel tutabiliyor.

RestoranPaneli.com ile her sipariş için komisyon ödeme derdi son buluyor

RestoranPaneli.com’a dahil olan işletmeler hem kendi web siteleri ve mobil sitelerinden hem de mekan.com üzerinden hiç bir ekstra komisyon ya da ücret ödemeden sipariş, rezervasyon ve organizasyon teklifi alabiliyorlar. Böylece mevcut müşterilerinin her siparişi için ayda binlerce lira komisyon ödeme derdinden kurtuluyorlar. İşletmelerin yeni kullanıcılara ulaşabilme, o kullanıcıları müşteriye çevirebilme ve sonrasında mevcut müşterilerinin sadık müşteri olmalarını sağlama konusunda tüm altyapı desteğini veren RestoranPaneli.com, işletmelerin birçok farklı platforma bağımlı olmaktan kurtararak, onların kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlıyor.

İşletmeler RestoranPaneli.com ile yaklaşık 40 bini restoran kategorisinde 80 binden fazla işletmenin profilinin bulunduğu mekan.com’da yer alarak potansiyel müşterilerine bir adım daha yaklaşabiliyor. Restoranlar ayrıca, hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan özel fiyatlarla Google, Facebook, SMS ve e-mail pazarlamasını kullanarak sitelerinin ziyaretçi sayısını artırıp daha çok kişiyle etkileşim kurabiliyor; üstelik tüm bunları yaparken zamandan ve paradan önemli ölçüde tasarruf sağlayabiliyor. Üye işletmelere yerleştirilen mekan.com beaconları sayesinde ise işletmeler, hangi müşterisinin kaç defa işletmesine geldiğini takip edebiliyor; sadık müşterilerine kampanyalar düzenleyerek sadık müşteri sayısını artırabiliyor.

Potansiyel müşteriler ile işletmeleri buluşturan RestoranPaneli.com ve mekan.com, hem müşteriler hem de restoranlar için sunduğu avantajlarla fark yaratıyor.

Daha fazla bilgi almak ve işletmenizi internete taşımak için www.restoranpaneli.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: » »
Share
2259 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?