logo

Rezervin İle Grand Hyatt İstanbul’da Kolay Rezervasyon

mh_grand_hyatt_rezervin

Şehre yepyeni bir lezzet kültürü getiren Grand Hyatt İstanbul, seçkin restoranlarda anında rezervasyon yapma ayrıcalığı sunan Rezervin ile yaptığı işbirliğiyle misafirlerinin hayatını kolaylaştırıyor.

App Store ve Google Play’den ücretsiz indirilebilen Rezervin ile rezervasyon yapma ayrıcalığı parmaklarınızın ucunda! Mobil uygulama ve çağrı merkezi üzerinden anında rezervasyon yapmayı sağlayan Rezervin sayesinde artık Grand Hyatt İstanbul misafirleri kolaylıkla rezervasyon yapabiliyor. Otel bünyesindeki 34 isimli restoran hakkında detaylı bilgi, müsaitlik durumu, rezervasyon iptali, rezervasyon teyidi ve hatırlatma uyarıları gibi birçok faydayı da Rezervin, Grand Hyatt İstanbul misafirleri için bir arada sunuyor.

Kişiye özel servis anlayışında farklılık yaratan 34, canlı mutfak şovları, ayrıcalıklı atmosferi ve Grand Hyatt Istanbul’un İtalyan Executive Şefi Fabio Brambilla’nın yönetiminde Akdeniz ve Türk mutfağı temel alınarak hazırlanan “Güneş’in Mutfağı” (Food under the Sun) konsepti ile misafirlerine yepyeni ve farklı bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Etiketler: » » » » »
Share
2740 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+5 = ?