logo

Rose Meze İle Eski Meyhane Kültürü Geri Geliyor

Rose Meze Kurucu Ortakları Suzan Akvardar ve Vedat Ece

Rose Meze, Cihangir’de eski meyhane kültürünü geri getirmeyi hedefleyen yeni bir mekan. Kasım 2019 başında Rose Marine’nin üst katında açılan mekanda dostlarla huzurlu, kaliteli, lezzetli ve eski meyhane kültürünün keyfini yaşayarak Türk Sanat Müziği eşliğinde dolu dolu bir gece geçirmek mümkün.

Cihangir’de Özel Bir Mekan

Kurucuları Suzan Akvardar ve Vedat Ece’nin güler yüzlü hoş sohbetleri ve mekana gelen dostlarıyla yakından ilgilenmeleri mekana gelmeniz için önemli sebeplerden biri. Ahmet Gencer ustanın Akdeniz ve Yunan mutfağını bir araya getirmesiyle oluşan başta mezeler olmak üzere nefis bir menü sizleri bekliyor. Servis çok düzenli, çalışanlar ilgili, güleryüzlü ve hızlı, yemeklerin sunumu sanat eseri denecek kalitede. Müziğin sesi yüksek değil, herkes birbiriyle rahatça sohbet edebiliyor. 

Rose Meze Özel Tatlar İle Sizi Bekliyor

Menüde yer alan mezelerden Muamara, Atom, Girit Ezmesi, Mutabbel, Köpoğlu, Bombay Pilaki, Levrek Marine, Pazı Borani, Patlıcan Söğürtme, Fava, Yoğurtlu Semizotlu Salata, Lahana Sarma, Zeytinyağlı Kereviz, Soğan Dolma; ara sıcaklarda Yaprak Ciğer ve Çıtır Kalamar; Ana Yemeklerde Izgara Köfte ve Lokum Bonfile; Tatlılarda ise Domates Tatlısı ve Kabak Tatlısını mutlaka tatmalısınız. Fiyatlar ise bu lezzetler için uygun.  

Bu özel ve kaliteli mekan, dostlarla eski meyhane kültürünü leziz bir menüyle geçirmek isteyenler için yeni bir buluşma noktası olmaya aday.

Adres: Kılıç Ali Paşa Mah. Akarsu Yokuşu No: 27   Cihangir – Beyoğlu / İstanbul

Etiketler: » » » »
Share
4791 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?