logo

Royal Taj Mahal Hotel, Ağ Altyapısında ZyXEL’i Tercih Etti

mh_royal_tac_mahal_otel_zyxel

Antalya’nın Evrenseki beldesinde 15 Haziran 2015’te hizmete giren 5 yıldızlı Taj Mahal Hotel, teknoloji altyapısında ZyXEL ürünlerini tercih etti. ZyXEL, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak ürettiği IT çözümlerine bir yenisini daha ekledi ve Taj Mahal Hotel’in tüm kablolu ve kablosuz ağ erişimi altyapısını kurgulayıp konuşlandırarak önemli bir başarıya imza attı. Bu proje sayesinde Taj Mahal Hotel, konuklarına sunduğu konforun yanı sıra teknoloji hizmetleri ile de maksimum müşteri memnuniyeti sağlamış oldu.

Tüm dünyada hem bireysel hem kurumsal internet kullanımı artış gösterirken, konaklama tesisleri de müşterilerine en modern ve konforlu hizmetleri sunabilmek için ağ altyapılarını ciddi ölçüde gözden geçirmek durumundalar. Bireysel kullanıcılardan kurumsal şirketlere ve büyük telekom sağlayıcılarına dek çok geniş bir skalada müşteri tabanı için ağ teknolojileri sağlayan ZyXEL de bu konuda kurumlara ciddi bir destek sunuyor ve turizm sektörünün ilk tercihi haline geliyor.  Bu durumun son örneği, Antalya’daki 5 yıldızlı Royal Taj Mahal Hotel’de gerçekleştirilen başarılı proje oldu. Proje kapsamında ZyXEL’in sunduğu son teknoloji ürünler ve uçtan uca network çözümleriyle, kablolu ve kablosuz ağları kurmak amacıyla, ZyXEL uzmanları, işletmenin bilgi güvenliği ve bina içi internet paylaşım ihtiyaçları için kapsamlı bir analiz gerçekleştirildi. ZyXEL’in ZyPartner çözüm ortağı KBG Bilişim’in yükleniciliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında Taj Mahal Hotel’de ZyXEL markalı Layer 3 ve Layer 2 yönetilebilir XGS4700 ve GS2210 Serisi ürünler anahtar altyapısı için kullanılırken, ZyXEL NXC 5500 Wlan controller ve yeni nesil ac teknolojisine sahip WAC6500 serisi Prowireless Access Point cihazlar gibi farklı ürün ve çözümlerle birlikte turizm tesisinin son teknolojiye sahip bir erişim ağına sahip olması sağlandı. Ayrıca KBG Bilişim tarafından Stone Group Hotels bünyesinde faaliyette bulunan diğer 4 otel için de 15 Ağustos 2015’te teslim edilmek üzere, ZyXEL ürünlerinde anlaşmaya varıldı.

ZyXEL Kanal Proje Satış Müdür’ü Erdem Timur Koca “ZyXEL İletişim Teknolojileri olarak turizm sektöründe önemli bir konuma sahip ülkemizde benzer projeler gerçekleştirmek için gerekli donanıma sahip çözüm ortaklarımız ile yoğun çaba içersindeyiz. Zaman, maliyet ve kaliteden ödün vermeden ZyPartner üyesi KBG Bilişim ile birlikte başarılı bir proje çıkarttığımız için mutluyuz. Antalya’nın yeni gözdesi Taj Mahal Hotel’e sorunsuz hizmet vermek için yola çıktık. Sonuçtan herkesin memnun kalması için ekip olarak tüm desteğimizi ve bilgi birikimimizi ortaya koyduk” dedi.

Projeyi üstlenen ve ZyXEL ZyPartner Çözüm Ortağı Programı üyesi KBG Bilişim’in Proje Müdürü Ali Yılmaz ise “Turizm sektöründeki, konaklama, hizmet ve konukseverlik anlayışında müşteri odaklı bakış açısıyla öne çıkan TajMahal Hotel’e sunduğumuz proje ile destek olmak bizi mutlu etmiştir. ZyXEL Ailesinin bir üyesi olarak böylesine prestijli bir projeyi söz verdiğimiz gibi tamamlamak bizleri son derce mutlu etmiştir” dedi.

Stone Group Hotels IT Koordinatörü Ümit Gürel “Turizmin başkenti Antalya’da Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir köşesinden gelerek otelimizde konaklayan misafirlerimizin teknolojinin tüm olanaklarından yararlanabilmeleri önem verdiğimiz bir konu idi” diyerek yürütülen başarılı projenin kendilerini memnun ettiğini sözlerine ekliyor.

www.zyxel.com

Etiketler: » » » » » »
Share
2447 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?