logo

Rus Seyahat Portalı “Tophotels.ru” Türk Turizmcilerle Buluştu

Türkiye genelinde otel yöneticilerinin ilk kez biraraya gelerek oluşturduğu, Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) tarafından organize edilen, Rusya’nın en önemli seyahat web portalı TopHotels.ru İstanbul’da ilk kez otel yöneticileri ve basın mensuplarıyla buluştu.

The Parma Hotel” ev sahipliğinde gerçekleşen lansman toplantısında Türkiye’ye gelecek Rus turistlerin sayısını arttırmak, otel avantajları ve gelecek turistlerin ön promosyonlardan faydalanmaları için nitelikli hizmet öncelikleri değerlendirildi.

Tophotels.ru ile Rus pazarına özel hizmet

Özellikle Antalya bölgesinde yoğun olarak oteller tarafından kullanılan Tophotels.ru bundan sonra İstanbul pazarında da aktif rol oynayacak. Rus pazarı önceliği ile hizmet veren portal, özellikle Rus misafirler için seyahat öncesi yabancı dil bariyerini ortadan kaldırıyor. Ülkemiz ve otellerin sunduğu tüm hizmetlerin detaylı olarak anlatıldığı site ile otellerin özellikleri anlatılıyor, promosyonlar öne çıkarılıyor ve online sistemlere ödenen yüklü komisyonlara da dur diyecek nitelikte avantajlar sunuluyor.

Tophotels.ru için yapılan toplantının açılışında konuşan Turoyd Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Burçak Atak “2012 senesinden beri Rusya Turizm Bakanlığı’nın Antalya’daki bürosu ve ana enformasyon kaynağı olarak faaliyet gösteren tophotels.ru’nun şehir otelciliğini ön plana çıkartmak istemesi bizi fazlasıyla memnun etti.

Çağlar boyunca edebiyat, sanat ve resim alanında birçok Rus Sanatçıya ilham veren İstanbul, tarihi dokusunda yer bulan Rus-Türk ortak mirası eserler bakımından zengin; ticaretin kalbi olma özelliği ile dinamik; eğitim ve sağlık olanakları bakımından gelişmiş özelliklerinin yanı sıra, 4 mevsim seyahat/tatil ihtiyaçlarını karşılayan bir kent. Türkiye ve Rusya’nın dostlukları, köklerinin birliği uzun yıllara dayanıyor. Liderlerimizin attıkları adımlar sayesinde normalleşmeye başlayan ilişkilerimizi güçlendirmek için tüm sektör paydaşlarının ortak akılda bir olmasını önemsiyoruz. Kısa ve orta vadede biz İstanbul otelcileri olarak ilk arzumuz, geçmişte sayıca fazla olan Rus Kongre segmentinin geri gelmesine yönelik “kongre harcamalarında vergi muafiyeti” önerisinin yürürlüğe girmesidir” dedi.

Tophotels’in Genel Müdürü Anna Bondarenko, sitelerinin yalnızca Rusya’da değil bölgede diğer Türki Cumhuriyetlerinde yüksek ilgi gördüğünü ve otel seçiminde oldukça etkili bir platform olduklarını belirtti. Bugüne kadar Antalya ve çevresindeki otellere yoğunlaştıklarını ama düzelen ikili ilişkilerle oluşan sinerji ile şehir otelciğine de önem vermek istediklerini söyledi.

Etiketler: » » »
Share
2549 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+5 = ?