logo

27 Eylül 2018

Sabre Yeni İstanbul Ofisi Açıldı

Sabre Corporation, İstanbul’daki yeni adresine taşındı. İstanbul’daki yeni ofis, seyahat ve turizm müşterilerine destek sağlayacak ve Sabre sistemini kullanacak eğitim acenteleri için önemli bir merkez görevi üstlenecek. Yeni ofisin açılışının kutlandığı akşama seyahat acenteleri, hava yolları ve seyahat ve turizm sektöründen profesyoneller yoğun ilgi gösterdi.

Sabre, Eğitimlerle Kalifiye Eleman İhtiyacını Karşılayacak

Sabre Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir düzenlenen açılış töreninde, “Türkiye’deki büyümemize paralel olarak, acentelerimize daha iyi bir hizmet sunmak ve çalışanlarımıza modern ve teknolojik bir çalışma ortamı sağlamak adına İstanbul’daki yeni ofisimizi bugün acentelerimiz ve iş ortaklarımızın huzurunda açıyoruz. Türkiye pazarına girdiğimiz 2014 yılından bu yana ciddi bir büyüme katettik. Yeni ofisimizde gerçekleştireceğimiz periyodik eğitimlerle acentelerimizin ihtiyaç duyduğu kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacak, düzenleyeceğimiz teknoloji panelleri, eğitimler ve web seminerleri ile sektörün gelişimine katkı sağlamayı planlıyoruz.

Türkiye’nin önde gelen acentelerinin bir çoğu Sabre Rezervasyon ve Biletleme Sistemi’ni kullanıyor. Sabre Türkiye göstermiş olduğu başarılı performans ile Avrupa ve Dünya’da da dikkatleri üzerine çekiyor. Sabre, Türkiye’nin geleceğine ve Türkiye’deki potansiyele inanıyor ve yatırım yapmaya devam edecek. Ekibimiz her geçen gün büyüyor. Aramıza sektörde ve alanında uzman yeni arkadaşlarımız katılıyor. Sabre’ın pazardaki konumu her geçen gün daha da güçleniyor. Geçtiğimiz 4 yıl içerisinde çok ciddi bir pazar payına ulaştık. Büyüme yolculuğumuza hızlı adımlarla devam ediyoruz. Seyahat sektöründeki teknolojik yenilikleri öğrenmek ve Sabre ürün ve çözümlerini keşfetmek üzere tüm acente yöneticilerini, seyahat danışmanlarını ve seyahat sektörünün temsilcilerini yeni ofisimize bekliyoruz.” dedi.

Sabre Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Stephan Wippermann açılışla ilgili olarak “Türkiye, Sabre için önemli ve stratejik bir pazar ve EMEA’daki en hızlı büyüyen bölgelerden biri ve çok genç bir nüfusa sahip. 2014 yılında İstanbul’da ilk ofisimizi açtığımızdan bu yana ülkenin seyahat sektörü özellikle iç hat ve dış hat gidiş uçuşlarında önemli oranda büyüme kaydetti. Rezervasyonlarımızın Türkiye’de sürekli olarak arttığını gördük. Bu nedenle pazardaki varlığımızı genişletmeye ve Türkiye’ye inanmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

İstanbul yeni ofis açılış etkinliğine katılan konuklara Sabre Türkiye Büyüme Hikayesine ilişkin sunumlar yapıldıktan sonra kurdele kesme töreninin ardından pasta kesilerek ofisin resmi açılışı gerçekleştirildi.

Resmi açılışın ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi ve Sabre arasında akademik işbirliği programı imza töreni gerçekleşti. İşbirliği programı ile birlikte 4 üniversite 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde öğrencilerine Sabre Rezervasyon ve Biletleme Sistemi Eğitimi veriyor olacak ve öğrenciler eğitim sonunda gerçekleştirilecek sınav sonrasında Sabre sertifikası almaya hak kazanacak.

İmza törenine; Sabre’dan Stephan Wippermann ve Altuğ Bekdemir, Marmara Üniversitesi’nden Derya Semiz, Okan Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Gülderen Arca, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Prof. M. Onur Gülbahar ve Bilkent Üniversitesi’nden Dr. Eda Gürel katıldı. İmza töreninde konuşan akademisyenler Sabre ile gerçekleştirilen işbirliğinin seyahat sektörünün gelişimine ve üniversite öğrencileri için sağlayacağı katkıya dikkat çektiler. Saha bilgisine sahip öğrenciler yetiştirecek olmaktan dolayı memnun olduklarını dile getirerek, staj imkanı ve iş imkanlarının artacağını umut ettiklerini belirttiler.

Açılışta gerçekleştirilen bir diğer etkinlik ise Sabre tarafından organize edilen Sabre Halı Saha Turnuvası’nın kura çekiliş töreni oldu. Sabre, acente ve havayolu yöneticileri ile akademisyenlerin çektikleri kura sonucunda eşleşen takımlar aşağıdaki gibi oldu. Sabre, Türk Hava Yolları ve MioPlus’ın sürpriz hediyelerinin olacağı turnuvada maçlar 9 Ekim Çarsamba günü Sabre ve Active Turizm futbol takımlarının oynayacakları karşılaşma ile başlayacak ve 7 Kasım tarihindeki final müsabakası ile sona erecek.

 

Etiketler:
Share
3955 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?