logo

SAM Kitchen&Bar Nişantaşı’na Yeni Bir Soluk Getirdi

Restoran dünyasının içinde büyüyen Merve Büyükuğur Ümitvar‘ın, şehre imza niteliğinde restoranlar kazandıran İstanbul Doors birikimi ve iletişim geçmişi bulunan Serra Erman’ın geçmişindeki iletişim ve pazarlama güçlerinin birleşmesiyle ortaya çıkan SAM Kitchen&Bar’ın ardında ikilinin yeni yerler keşfetme tutkusu yatıyor. Her küçük detayda mekan sahiplerinin izinin bulunduğu restoran, aynı zamanda ismini de ikilinin baş harflerinden alıyor.

Nişantaşı Milli Reasürans Çarşısı’nda yer alan SAM Kitchen&Bar’ın “Çağdaş Lokal Mutfak” olarak tanımladığı menüsünde yerel ve mevsimindeki malzemelerle hazırlanan lezzetler yer alıyor. Sürekli değişen menüsüyle her ziyaretinde misafirlerini yeni bir keşfe çıkaran restoran; taze ot kıtırı, fırın pancar püresi, sebzeli siyah pirinç ile servis edilen Fırında Karamelize Somon ve kokteyllerden Dark Side Restoran’ın imza lezzetleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda kendi mutfaklarından çıkan ekmekleri ve barında hazırlanan özel likörler harcanan emeği gözler önüne seriyor.

SAM Kitchen & Bar’da, damağa olduğu kadar göze de hitap eden heyecan verici kokteyller ve sıradışı lezzet deneyimleriyle günün her anını keyfe dönüştürebilir, Cumartesi akşamları gerçekleşen müzik performanslarıyla hafta sonunuza renk katabilirsiniz.

Adres: Harbiye Mah. Abdi İpekçi Cad. No: 57B Milli Reasürans Çarşısı 16-60   Teşvikiye / Şişli – İstanbul

Etiketler: » » »
Share
3351 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?