logo

Samsung, 120 Bin Kavisli TV Satışı Gerçekleştirdi

mh_samsung_suhdtv

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy

Samsung Electronics, 2016 yılında UHD TV pazarında Türkiye’de yüzde 40’lık payı ile lider olduğunu duyurdu. Tüm TV piyasasını değiştiren kavisli tasarımıyla Türkiye’deki sektöre de önderlik eden Samsung, son bir yılda 120 bin kavisli TV satışı gerçekleştirmesiyle 100 binden fazla Türk ailesini en son TV teknolojisiyle tanıştırdı.

Türk tüketicilerinin teknolojiye olan ilgisinin çok önemli olduğuna değinen Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim “Dünya çapında sunduğumuz en yeni teknolojileri Türkiye’deki tüketicilerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Piyasaya sürüldüğü andan itibaren hem kavisli TV hem de UHD TV alanında tüketicilerin beğenisini kazanarak elde edilmesi güç pazar payları elde ettik. 2016 yılında da benzer ivmenin Quantum Dot SUHD TV serisi ile devam edeceğini biliyoruz. Bu doğrultuda da Samsung’un dünya çapındaki vizyonunu Türkiye’ye yansıtmaya devam etmek üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy “360 derece yenilikçi ürün tasarımı, Quantum Dot SUHD en gerçekçi görüntü teknolojisi, üstün ekran kalitesi ve oluşturduğu akıllı TV standardıyla dünya çapında TV piyasasına yön veren bir marka olarak, çalışmalarımızın Türkiye’deki kullanıcılarda karşılığını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye TV pazarında Nisan ayı verilerine göre %22 cirosal pazar payı ile lider konumundayız. Yenilikleri yakından takip eden Türk tüketicisinin TV alanında da Samsung’u tercih etmesinin gururunu yaşıyoruz” dedi. Yaz döneminde gerçekleşecek spor organizasyonları nedeniyle satışların yüzde 10 ila 15 arasında artmasını beklediklerini dile getiren Gürsoy, 2016 yılı sonuna kadar kavisli TV’lerin satış hacminin yüzde 50 oranında artmasını beklediklerini aktardı.

2016 yılında SUHD TV ile yeni bir çağ başlıyor

Samsung SUHD TV’ler, Quantum Dot teknolojisiyle geleneksel TV’lere kıyasla 64 kat daha fazla renk yelpazesi 1 milyar farklı rengi kullanıcılar ile buluşturuyor. UHD Birliği tarafından belirlenen en yüksek endüstri standardı olan Ultra HD Premium logosuna sahip olan ve 1,000 nit HDR ekran kalitesini tüketicilerin beğenisine sunan Samsung SUHD TV, güve gözünden esinlenen teknolojisinde esinlenerek üretilen Ultra Siyah panel ile ışık yansımalarının önüne geçerek aydınlık odalarda dahi en iyi izleme deneyimini yaşatıyor.

360 derece tasarımıyla TV’yi teknolojinin ötesinde evlerde konumlandıran Samsung, mükemmel tasarıma sahip 2016 yılı serisi SUHD TV’leri Türkiye’deki tüketicilerle buluşturuyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra Tizen işletim sistemi ile tüm bağlantılı cihazlar tek bir kumanda ile tek noktadan yönetilebiliyor.

Samsung’un 2016 yılı SUHD TV serisi hakkında daha fazla bilgi için: www.samsung.com/tr/consumer/tv-av/tv/?filId=1&filItemId=1

Etiketler: » » »
Share
2561 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?