logo

SanDisk, Kablosuz Flash Sürücüsü Connect Wireless Stick’i Tanıttı

mh_sandisk_kablosuz_bellek

SanDisk Corporation, tanıttığı yeni kablosuz mobil flash sürücüsü SanDisk Connect Wireless Stick ile mobil depolama portföyünü genişletti. Yeni sürücü mobil cihazlar ile bilgisayarlar arasında fotoğraf ve video aktarımını, paylaşımını ve bu içeriklere erişimi oldukça kolaylaştırıyor. Ödül sahibi SanDisk Connect Wireless ailesi içerisinde yer alan cihaz 128GB’ye varan yüksek kapasitesi, göz alıcı kompakt tasarımı ve uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Cihaz ile kullanıcılar Wi-Fi özelliği olan cihazlarında bulunan fotoğraf, video ve diğer dosyalarına kolaylıkla ulaşabildiği gibi bu içerikleri özgürce depolayabiliyor. Kullanıcılar, yüksek kalitede fotoğraf ve Full HD video çekimi gibi özelliklere ilgi göstermeye devam ederken SanDisk’in yeni kablosuz depolama aracı kullanıcıların buna paralel artan depolama ihtiyaçlarını uygun fiyata karşılamak üzere tasarlandı. 128GB’ye varan kapasite, kullanıcılara mobil depolama alanlarını iki katına çıkarma imkânı sunarken daha fazla esneklik sunuyor.

SanDisk Ürün ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dinesh Bahal “Mobil yaşam tarzını gerçek anlamda yaşadığımız bir çağ içerisinde bulunuyoruz. Cihazlarımız ile hayatımızın her karesini çekerken daha önce asla mümkün olmayacak bir şekilde çalışıyoruz. Tüm bunlar yeni nesil mobil depolamaya ihtiyacı ortaya çıkardı. SanDisk Connect Wireless Stick, kullanıcılara birden çok cihazda bulunan tüm içeriklerine erişimi ve bu içerikleri depolamayı basit, kolay ve bütçelerine zarar vermeyecek bir şekilde gerçekleştirme imkânı sunuyor” dedi.

Birden Çok Cihaza Bağlantısız Paylaşım

Cihaz, akıllı telefonlarda, tabletlerde ve bilgisayarlarda çalışıyor. İster çantada ister cepte olsun bu yeni sürücü ile tek seferde üç mobil cihazdaki medya içeriklere bağlantısız ulaşılabiliyor, büyük dosyalar transfer edilebiliyor, fotoğraf ve videolar depolanabiliyor, HD videolar izlenebiliyor, müzikler dinlenebiliyor. Cihaz, tek seferlik bir şarj ile 4,5 saate kadar yayın akışına imkan veriyor. USB bağlantısı ile de kullanıcılar anında içeriklerini bilgisayara depolayabiliyor ya da transfer edebiliyor. Cihaz, kullanıcıların içeriklerini diledikleri yerde diledikleri zaman kontrol etmelerini sağlıyor.

Kusursuz Uygulama Deneyimi

SanDisk Connect uygulaması ile gelen cihaz böylece kullanıcıların iOS ve Android cihazlar, Fire tabletler, Mac ve PC’ler de dahil en çok tercih ettikleri cihazlar arasındaki içerik yönetimini, neredeyse çaba harcamayarak gerçekleştirmelerini sağlıyor. Ayrıca tüm bu içerik yönetimi parola korumalı Wi-Fi bağlantı üzerinden gerçekleştiriliyor. App Store, Google Play Store ve Amazon Appstore for Android mağazalarından indirilebilen uygulama, fotoğraf ve videoları kamera dosyasından sürücüye otomatik yedekleme gibi diğer özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Fiyat ve Bulunurluk

Bir yıl garanti ile gelen cihaz, Amazon, BestBuy.com ve SanDisk.com üzerinden 16GB, 32GB, 64GB ve 128GB depolama seçenekleri ve üreticinin önerdiği $29,99-$99,99 arası perakende satış fiyatı ile satılıyor.

Daha fazla bilgi için: www.sandisk.com

Etiketler: » »
Share
2668 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?