logo

Şarjı Günlerce Bitmeyen Akıllı Telefon: Lenovo P70

mh_lenovo_p70

Lenovo’nun yeni akıllı telefonu P70, kullanıcılarına 5 inç ekranı ve sadece 149 gr. olan hafif tasarımı ile inanılmaz bir güç sunuyor. P70 kullanıcılara modern bir akıllı telefonun sunduğu tüm artıları verirken, onun tam 4000 mAh’lik bataryasıyla 46 saat boyunca durmadan konuşabilir, 47 saat sürekli müzik dinleyebilirsiniz.

Güç konusunda rakipsiz olan cihaz hızlı şarj özelliğine de sahip. Cihazı sadece 15 dakika şarj ederek 3 saatlik konuşma süresi elde edebilirsiniz. Ayrıca cihazın güçlü bataryası sayesinde ürünle beraber gelen USB On-The-Go kablosunu kullanarak diğer cihazlarınızı da şarj etmeniz mümkün. Cihaz, MediaTek True8Core (octa-core) işlemcisi ile üstün bir multimedya deneyimi de sunuyor.

Lenovo’nun bu yeni akıllı telefonu 13 MP arka ve 5 MP ön kamerası, çift sim kartı, microSD kart ile 48 GB’ye kadar artırılabilen depolama alanı ve 2 GB RAM’i ile de son derece gelişmiş özelliklere sahip. 799 TL’lik cazip fiyatıyla satışa sunulan 8 çekirdekli cihazın bu güç gösterisine siz de ortak olun.

Cihazın videosu için: https://www.youtube.com/watch?v=89CUPmIm2Gw&feature=youtu.be

Etiketler: » » »
Share
1911 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+2 = ?