logo

SEAT Ibiza Yenilendi

mh_seat_ibiza

SEAT, bir dizi yenilikçi teknolojiyle donatılan Yeni Ibiza’yı müşterileriyle buluşturuyor. Yeni motorlar, kişisel donanım seçenekleri ve ek güvenlik sistemleri Ibiza model ailesini, sınıfının en yenilikçi serilerinden biri haline getiriyor. Yeniden tasarlanan iç mekan, kalite düzeyini ve hissini daha da artırıyor.

Ibiza’daki yenileme sırasında sadece tek bir alana fazla dokunulmadı, o da müşterilerin büyük beğenisini kazanan ve bu kompakt modelin tercih edilmesinin ana nedenini oluşturan duygusal ve dinamik tasarımı.

Yeni Ibiza’nın Türkiye’de yılın ikinci yarısından itibaren satışa sunulması planlanıyor.

Sürücü odaklı iç mekan

Ibiza’nın beğenilen dış tasarımı, LED gündüz aydınlatmasına sahip farlar eklenerek, daha da çekici hale getirildi.

Yeni Ibiza’da iç mekan tasarımında fonksiyonellik ve kişiselleştirilebilir unsurlar göze çarpıyor. Sürücüyü merkeze alan gösterge paneli ve diğer tüm unsurların yerleşim düzeni sürüş zevkini artırıyor. Ayrıntılara verilen önem, direksiyon, havalandırma delikleri, gösterge paneli ve radyo gibi tüm unsurlarda dikkat çekiyor. Yeni arayüz sürücü ile teknoloji arasındaki ilişkiyi ön plana çıkaracak şekilde tasarlanmış.

Yeni kişiselleştirme düzeyi

Ibiza için geliştirilen yeni renk paketleri kişiselleştirme anlayışını yeni bir düzeye taşıyor. Renk paketleri farklı yaşam tarzlarına uyum sağlayacak şekilde geliştirildi. Bunlar arasında kahverenginin şık bir tonunu oluşturan Bismuth ve parlak mor rengi Velvet yer alıyor. Ayrıca, güçlü bir kırmızı, sakin bir gri ve siyah, beyaz ve mavi olmak üzere farklı renkler de sunuluyor.

Her renk paketi, seçilen renge uygun döşeme unsurlarıyla birlikte geliyor. Dış bölümde, radyatör ızgarasının çerçevesi ve yan ayna yuvaları Velvet, Bismuth veya tercih edilen diğer renklerde alınırken, içeride ise havalandırma kanal çerçeveleri, direksiyon ve vites kolunun detayları renk paketinin içerisinde yer alıyor. Bir diğer karakteristik özellik de iki renkli alaşımlı jantlar.

Farklı renk paketleri, üç farklı gövde tipi, iki donanım paketi ve farklı motor seçenekleri herkese uygun bir Ibiza’nın yaratılmasını sağlıyor.

Etiketler: » »
Share
2978 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?