logo

Selamlique Istanbul, Kahveseverlere Kapılarını Galataport’ta Açtı

Selamlique Istanbul, seçkin noktalarda yer alan mağazalarına bir yenisini ekledi. Şehrin sanat, alışveriş ve yeme içme sahnesinin en yeni adreslerinden biri olan Galataport’ta kapılarını açan Selamlique Istanbul, ürünlerini ve kafesindeki çeşitli lezzetleri ziyaretçilerine sunuyor.

Asırlık bir tarihe sahip Türk kahvesine güncel yorumlar getirmek üzere çıktıkları bu yolculukta bugüne kadar farklı noktalarda yeni ziyaretçilerle ürünlerini buluşturduklarını belirten markanın Kurucusu Caroline N. Koç, Galataport’ta yeni bir mağaza yatırımı yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Koç “Türk kahvesine dünya çapında hak ettiği ilgiyi kazandırma hayaliyle yola çıktığımız Selamlique Istanbul, hem Türkiye’de, hem de dünyada kısa sürede kahve pazarının önemli oyuncuları arasına girdi. 12 ülkede 6 mağaza ve 20’nin üzerinde satış noktası ve kafelerde Türk kahvesinin benzersiz lezzetini sunuyoruz. Türkiye yerleşik kahve kültürünün kıymeti ve değeri paha biçilemez ve dünyada de büyük potansiyel taşıyor. Türk kahvesi aynı zamanda bir sosyalleşme aracı, keyifli sohbetler yaptığımız bir ritüel. Marka adı olarak seçtiğimiz Selamlique; çoğu zaman birileriyle beraber ve sohbet eşliğinde içilen, belli ritüellerle ikram edilen Türk kahvesinin sosyalleştiriciliğine işâret ediyor. Dolayısıyla şehrin tarihi dokusunu modern bir mimari ile birleştirerek gerçek bir sosyalleşme mekânına dönüşen Galataport’ta açtığımız yeni mağazamız ile ziyaretçilerimize doğal aromasından şekerine, fincanından kahve kutusuna, pişiriminden sunumuna kadar, bu coğrafyadan beslenen ve dünyaya seslenebilen estetik bir kimlik kattığımız kahve ritüeli deneyimini sunmaya devam edeceğiz. Ziyaretçilerimizden deneyimledikleri konfor, lezzet ve memnuniyet konusunda aldığımız geri bildirimler, markamızı büyütme stratejimiz konusunda bizi cesaretlendiriyor” dedi.

Galataport sahiline bakan ve şık bir ambiyansa sahip mekân, 87 metrekareye yayılan açık ve kapalı alandan oluşuyor. Selamlique Istanbul menüsünde sıcak ve soğuk içecekler, aperatifler ile tatlılar bulunuyor. Satışa sunulan ürün yelpazesinde ise Türk kahvesi çeşitleri, aksesuarlar, şekerlemeler ve hediye setleri yer alıyor.

Bugüne kadar Kanyon, Zorlu Center, Nişantaşı City’s ve Akmerkez alışveriş merkezleri ve Bebek gibi seçkin noktalarda ziyaretçileri ile buluşan Selamlique Istanbul’un Galataport’da açılan altıncı mağazası Paket Postanesi bölümünde bulunuyor.

www.selamlique.com

Etiketler: » »
Share
650 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?