logo

Serhan Tunca, TCL Mobil Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Oldu

TCL Communication Satış ve Pazarlama Direktörü Serhan Tunca

TCL Communication, öncü tüketici elektroniği şirketlerinin satış, pazarlama, operasyon ve dağıtım alanlarında 15 yılı aşkın süredir yöneticilik yapan Serhan Tunca’yı yeni Satış ve Pazarlama Direktörü olarak belirledi.

Orta Avrupa bölgesine bağlı olarak görev alacak Serhan Tunca, TCL Mobil Türkiye’nin tüm organizasyonunu, tüm ülke çapında TCL ve Alcatel ürün grupları pazar paylarının büyüyüp gelişmesini, yeni iş fırsatları yaratılmasını ve TCL’in marka bilinirliğini sağlayacak pazarlama faaliyetlerini yönetmekten sorumlu olacak.

Serhan Tunca Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde eğitimini tamamlayan Serhan Tunca, 2004 yılında başladığı kariyer yolculuğunda aralarında ZTE ve Huawei’nin de bulunduğu uluslararası tüketici elektroniği şirketlerinde satış, kanal yönetimi, iş geliştirme, stratejik ilişki yönetimi, ülke ve bölge düzeyinde kilit müşteri yönetiminin de bulunduğu birçok alanda deneyim kazandı. Yeni görevinin öncesinde de 2016 yılında katılmış olduğu TCL Mobil Türkiye organizasyonunda Satış Müdürü olarak görev aldı.

Etiketler: »
Share
2745 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+4 = ?