logo

Sevdamız Sanat Sergisi Açıldı

İstanbul Sanat Magazin ve WonderfulARTorganization ortak çalışması ve Harika Ören küratörlüğünde düzenlenen Sevdamız Sanat Sergisi 23 Haziran – 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında Sanatta Engel Yok Derneği sergi salonlarında ziyarete açık olacak.

Sergi, 23 Haziran’da pandemi kurallarına uygun olarak açıldı. Değerli sanatçıların katılımıyla gerçekleşen sergiden elde edilecek gelir Sanatta Engel Yok Derneği’ne bağışlanacak.

Harika Ören “Değerli katılımcı sanatçı dostlarımın desteğiyle Dünya Sanat Günü Kutlamaları paralelinde düzenlediğim serginin açılışını, 15 Nisan’da pandemi gerekçesiyle kapanma gerçekleşince ertelemek zorunda kaldık. Yeni bir markayla Sosyal Sorumluluk Projeleri’ne başlarken, gereksinimi olan yaşamlara değmek amacıyla Sanatta Engel Yok Derneğinde sergimizi düzenleme kararım; sanatçı arkadaşlarımdan büyük destek gördü. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. 15 Nisan’da internet üzerinden yayınlanan sergi videomuzdan sonra nihayet salondayız. Duyarlı dostlarımızı sergimizi oluşturan hepsi birbirinden güzel ve anlamlı eserlerimizi görmeye, gezerken sanatçılarıyla sohbet etmeye, amacımıza ulaşmada bize omuz vermeye davet ediyorum’’ dedi.

Adres: Zühtüpaşa Mah. Münir Nurettin Selçuk Sk. No: 98/A    Kızıltoprak / Kadıköy – İstanbul

Etiketler: » »
Share
2606 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+2 = ?