logo

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, 10 Yaşında

Shangri-La Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü TJ Joulak

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, 10. yıl dönümü kutlamaları kapsamında misafirlerinin kendi Shangri-La’larını bulmalarına yardımcı olmak üzere “İstanbul 10’da” teması altında heyecan verici konaklama ve gastronomi deneyimleri sunuyor.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul misafirlerine, 10. yıl dönümüne özel tasarlanan Akşamüstü Çay Saati, Melez Tea işbirliğiyle yaratılan imza çayı East Meets West Tea ve Shang Palace’da Michelin yıldızlı dünyaca ünlü Şef Gordon Leung’un hazırladığı 6 aşamalı benzersiz tadım menüsü ile yıl sonuna kadar çok özel bir yolculuk yaşatacak.

Shangri-La’nın ünlü Asya misafirperverliğini Türkiye’nin zengin yerel kültürüyle harmanlayan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, son 10 yıldır İstanbul şehrinin nabzını tutuyor. Rafine lüksün timsali olan otel, konuklarına zevkli bir şekilde dekore edilmiş odaların yanı sıra sıcak ve şık bir ambiyansa sahip birinci sınıf bir restoran koleksiyonu da sunuyor.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü TJ Joulak, 10. yıl dönümüyle ilgili olarak “İstanbul eski çağlardan bugüne Avrupa ve Asya’yı birleştiren İstanbul Boğazı’nın her iki yakasında kültürlerin cezbedici bir enerjiyle buluştuğu büyülü bir şehir. Shangri-La Bosphorus, Istanbul olarak şehrin tam kalbinde, doğu ile batının buluştuğu yerde olmaktan ve 10. yılımızı misafirlerimizin kendi Shangrila’larını bulmaları için sunacağımız ayrıcalıklı deneyimlerle kutlamaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un 10. yılını kutlarken misafirlerin kendi Shangri-La’larını bulmalarına yardımcı olmak için sunduğu deneyimlerinden birkaçı:

Dünyaca ünlü şef Gordon Leung İstanbul’da!

Shangri-La’nın ödüllü restoranı Shang Palace ustalığı ve yaratıcılığıyla dünya çapında tanınan Michelin yıldızlı Executive Chef Gordon Leung’u konuk şef olarak ağırlıyor. Şef Leung kendi hazırladığı benzersiz tadım menüsü ile İstanbul’da modern Kanton mutfağı tutkunlarına 7 Ekim-7 Kasım 2023 tarihleri arasında Shang Palace’da benzersiz bir gastronomik yolculuk yaşatacak.

Fırında ballı ve zencefilli fileto morina balığı; deniz kestanesi soslu yengeç eti ve kaz ciğerli kızarmış pilav gibi geleneksel Kanton lezzetlerinden oluşan 6 aşamalı Gordon Leung’un imza yemekleriyle hazırlanmış 10. Yıl Set Menüsü’nün yanı sıra isteyen misafirler Shang Palace’ın ünlü şefi Cheng Lu’nun imza lezzetlerini de deneyimleyebilecekler.

Shangri-La Grubun Michelin yıldızlı Executive Şefi Gordon Leung ve Shang Palace’ın yetenekli Şefi Cheng Lu, 15 Ekim tarihine kadar Shang Palace’da lezzet tutkunları ile buluşacak.

7 Ekim – 7 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli Michelin yıldızlı 10.Yıl Menüsü’nü deneyimlemek isteyenler rezervasyon için +90 212 310 52 52’yi arayabilir, Slib.Shangpalace@shangri-la.com adresine e-posta gönderebilir ya da www.shangri-la.com/tr/istanbul/shangrila/dining/restaurants/shang-palaceı ziyaret edebilirler.

Melez Tea ve Shangri-La Bosphorus, Istanbul’dan Doğu ile Batı’yı Buluşturan Eşsiz Bir Çay Deneyimi

Shangri-la Bosphorus, Istanbul misafirlerine 10. yıl dönümüne özel olarak sıra dışı bir ‘Akşamüstü Çay Saati’ deneyimi yaşatıyor.

Fasulye ve dana etli Çin usulü Bun ekmeği, Vietnam usulü lezzetli rulolar, Matcha çaylı mascarpone tiramisu, yeşil çaylı ekleri; Karadeniz’in su böreği ve taş fırın pidesi, Antep fıstıklı ‘scone’, reçel ve kaymak gibi doğu ile batı lezzetlerini birleştiren 10. Yıl Akşamüstü Çay Saati 12- 30 Eylül 2023 tarihleri arası her gün 14.30 – 17.30 arasında Lobby Lounge’da sunulacak. Üstelik bu eşsiz deneyime cuma, cumartesi ve pazar günleri canlı piyano melodileri de eşlik edecek.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, ünlü çay markası Melez Tea ile bir hediye seçeneği olarak Türk ve Asya lezzetlerini buluşturan 10. yılına özel imza çayı East Meets West’i yarattı. Çin’in Fujian bölgesindeki Wuyi dağlarında özenle toplanan ve kralların çayı olarak da bilinen aromatik ve canlandırıcı ‘Jin Xuan Oolong’ Türk lavantasının belirgin aroması ve Türk şeftalisinin tatlı lezzeti ile buluştuğu bu özel çay, Shangri-La Bosphorus, Istanbul resepsiyonunda ve Lobby Lounge’da satışa sunulacak. East Meets West lezzetinin keyfine sevdikleriyle varmak isteyen misafirler, özel tasarımlı limited edition ambalajında sunulan imza çayı yalnızca Shangri-La Bosphorus’dan satın alabilecekler. Ayrıca 30 Eylül’e kadar devam edecek 10.Yıl Akşamüstü Çay Saati’nde bu imza çayını deneyimleme fırsatı bulacaklar.

10. Yıl’a Özel Ayrıcalıklarla Dolu Bir Konaklama Deneyimi

Shangri-La Bosphorus, bu dönüm noktasına özel misafirlerini, Boğaz’da kıymetli anlar biriktirmelerini sağlayacak kültürel, sağlıklı yaşam ve yemek deneyimlerinden oluşan büyüleyici oda paketleriyle ağırlamaya hazırlanıyor. Rolls Royce ile konforlu bir havalimanı transferi, Shang Palace’da veya oda konforunda akşam yemeği, Chi, The SPA’da lavantanın benzersiz yatıştırıcı özellikleri eşliğinde rahatlatıcı bir hamam terapisi, IST TOO’nun Boğaz manzarasında zengin Türk kahvaltısı gibi birçok ayrıcalıklı deneyimle misafirler unutulmaz anlar yaşayacaklar.

Konaklamalar aynı zamanda çok anlamlı bir projeye destek olunmasını sağlayacak. Oda paketlerinden elde edilecek gelirlerin bir kısmı ise Shangri-La Grubu tarafından Hatay’daki depremzedeler için temmuz ayında kurulan “Dostluk Kenti”nde oluşturulması planlanan çocuk oyun parkı için bağışlanacak.

www.shangri-la.com/en/istanbul/shangrila

Etiketler: » »
Share
439 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?